ArmA II: Megérkezett az ingyenes Eagle Wing DLC

2009. december 23.
1.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bohemia Interactive annak ellenére, hogy megmaradt régi-vonalas fejlesztőcsapatnak, és képes még mindig erőteljesen a PC-re, mint játékplatformra koncentrálni, valamint a dobozos, úgymond egész estés kiegészítőkre, azért egyes megmozdulásukkal elég erőteljesen elindulnak a modern kor divatjai felé.

Ez megfigyelhető a mai napon befutott ingyenes letölthető tartalom esetében is, amely tulajdonképpen egy ártatlan javítással, méghozzá az 1.05-ös sorszámúval együtt érkezett meg a realisztikus háborúszimulátor szerelmeseihez.

Így tehát, ha te magad is szeretnél némi új tartalmat látni az ArmA II-ben, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a hír végén található linkre, és merevlemezedre invitálni a közel 300 MB-ot foglaló fájlt. Hogy mit tartalmaz? A kérdés jogos, elsősorban rengeteg hibajavítást, a DLC része azonban egy vadonatúj kampányt (Eagle Wing), az AH-64D helikoptert, valamint egy vadonatúj multiplayer módozatot. Megéri-e letölteni az állományt? Mivel ingyen van, ezért a válasz egyértelműen igen. Csak kattints a linkre!

ArmA II - Eagle Wing DLC
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljatibormolnar205 profilja