A PlayStation 3 újradizájnolását is tagadja a Sony

2009. május 13.
1.5751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az E3-hoz közeledvén egyre több és több szóbeszéd lepi el a szaksajtót, teljesen normális jelenség, persze a beömlő, meg nem erősített információk tetemes hányada légből kapott marhaság.

Az újra dizájnolt PlayStation 3 pletykája nem fiatal már, ami azért is érdekes, mert a masina alig két és fél esztendős, egy konzol ilyen fiatalon még esélytelen a karcsúsításra, ahhoz az alap modelleknek több évet kell futniuk, mielőtt végleg összemennek, fizikai méretekben és gyártási költség szempontjából is.

A negyedik PlayStation Portable inkarnáció pletykája mellé csapódott egy vékonyabb, szekszisebb, talán ezáltal olcsóbb PlayStation 3 is, amelyet a Sony értelemszerűen egyelőre hivatalból tagad. Az elemzők korábbi jóslatai máig nem váltak be, a hardver árszabása nem csökkent, holott már valóban itt lenne az ideje. Ha ebből az aspektusból szemléljük a dolgokat, nem elképzelhetetlen, hogy a Sony egy újabb, kevesebb alapanyagból előállított, alacsonyabb fogyasztású, szerényebb fizikai paraméterekkel rendelkező hardver piacra dobásával oldja meg hirtelen az elhúzódó árproblémáját.

Ezzel szemben a másik oldalon ott pihen az eddigi tapasztalatokon alapuló tény, hogy egyelőre korainak látszik a teljes átfazonírozás, így akár a Sony további egy, vagy akár két évet is várhat ezzel a lépéssel. Az Xbox 360 esetében is hosszú ideje hallani ilyen jellegű pletykákat, a gép mérete mégsem változott a megjelenése óta.

A Sony-nál (is) bevett szokás a konzolokat akár többször is módosítani és biztosak vagyunk abban, hogy ezt meg is teszik a PlayStation 3-mal, a kérdés csak az, hogy a pletykáknak megfelelően ezt az idei E3-on jelenti-e be, vagy valamikor a távolabbi jövőben? Esélyesebbnek az utóbbit kiáltanánk ki, de közben emlékezzünk John Koller szavaira, ez az E3 lesz a Sony egyik legnagyobbja. Talán ez is benne van a paklijukban? Három hét múlva okosabbak leszünk.
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljadarkomen profiljamarco profilja