A Modern Warfare 2 hetedik hete uralja az Egyesült Királyságot

2010. január 02.
2.2171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Call of Duty széria idei rekorddöntögető epizódjáról, a Modern Warfare 2-ről már sokszor, sokat írtunk, az elképesztő eladásai adatairól meg talán még többet.

Hiába azonban mindez, a játék nem ereszti a gyanútlan áldozatokat a számok bűvöletéből. Az, hogy vajon ez annak köszönhető, hogy az Infinity Ward egy minden tekintetben zseniális produktummal örvendeztette meg a szabad világ lakóit, vagy esetleg az Activision marketingmoguljának sátáni kacaj keretében előadott tervei realizálódnak, nem tisztünk eldönteni, a megtisztelő lehetőséget a jövő értelmiségeire hagyjuk. Inkább ismertetjük az óév utolsó hetének angol eladási toplistáját.

Amelyet természetesen ismét, immáron megszakítás nélkül hetedik alkalommal, a Modern Warfare 2 zárt az élen. Ez pedig mindenképpen tiszteletreméltó tett. Japán tudósok már Karácsony óta tanulmányozzák a jelenség okait, vajon mi viszi rá az Egyesült Királyság sokszínű lakóinak millióit, hogy malacperselyüket ripityára törve rohanjanak a legközelebbi videojáték-szalonba, és magukévá tegyék "Szappan" MacTavish és Price kapitány legújabb kalandját. Talán a főszereplők nemzetisége? Mindenesetre a jelentések szerint az év végének réme 17%-os emelkedést hozott az eladásokban, és hiába az előretörő FIFA 10, a Modern Warfare 2 tovább őrzi elsőségét a szigetországban.

A helyezések egyébként a következőképpen alakultak:

1. Call of Duty: Modern Warfare 2
2. FIFA 10
3. Assassin's Creed II
4. Wii Sports Resort
5. Mario & Sonic at the Olympic Games
6. Wii Fit Plus
7. New Super Mario Bros. Wii
8. James Cameron's Avatar: The Game
9. Mario Kart Wii
10. Forza Motorsport 3
11. LEGO Batman: The Videogame
12. Just Dance
13. Left 4 Dead 2
14. Need for Speed: Shift
15. Pure
16. Professor Layton and Pandora's Box
17. Wii Play
18. Call of Duty 4: Modern Warfare
19. Dr Kawashima's Brain Training
20. Grand Theft Auto Episodes - Liberty City
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 5 hónapja és 19 napja

Na azért ennyire nemjó a MW2. Az AC2-egész jó helyezést kapott. A fifa meg szerintem valaki elgépelte. Nemtudom mit esznek azon a ****on.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja