A Microsoft bejelentette az új Windows Live Movie Maker szoftverét

2009. augusztus 13.
2.2731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Microsoft a napokban bejelentette, hogy elérhető a Windows Live Movie Maker névre keresztelt legújabb alkalmazása, amelynek segítségével bárki filmeket készíthet saját fotói és videói felhasználásával.

A Windows Live Services keretein belül elérhető egyéb alkalmazásokhoz hasonlóan (Hotmail, Windows Live Messenger, Skydrive, Windows Live Spaces) a frissen bejelentett Windows Live Movie Maker is bárki számára ingyenesen elérhető lesz.

A Windows Live Movie Maker használatának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a jövőben nem kell órákat tölteni egy rövidfilm elkészítésével. Az AutoMovie funkció egyszerűen összefésüli a kiválasztott fényképeket, speciális effekteket és a hozzájuk rendelt zenéket is. A tapasztaltabb felhasználók pedig minden bizonnyal élvezettel fogják felfedezni az alkalmazás nyújtotta számos speciális animációt, effektet és egyéb érdekességet.

A Windows Live Movie Maker segítségével a videómegosztás is egyszerűbb és gyorsabb lesz. Az elkészült alkotások az alkalmazás főmenüjéből könnyedén feltölthetők az olyan népszerű közösségi hálózatokra, mint a Facebook vagy akár a Youtube. A videók elmenthetők akár HD formátumban, ha valaki televízión szeretné megnézni azokat, vagy akár gyengébb minőségben, hogy mobil eszközökön vagy e-mailben is könnyen kezelhetőek legyenek.

A Windows Live Movie Maker az egyik első olyan alkalmazás, amely speciálisan a Windows 7 operációs rendszer felhasználói számára lett kifejlesztve. A Windows 7 operációs rendszer jelenléte természetesen nem, de legalább Windows Vista használata szükséges az alkalmazás működéséhez. Az új operációs rendszer felhasználói a Windows Live Movie Maker segítségével kezelhetik HD felbontású videóikat vagy a QuickTime, AVCHD és MPEG4 kiterjesztésű dokumentumaikat is.

A Windows Live Movie Maker már ingyenesen letölthető az alábbi linkre kattintva.

Windows Live Movie Maker letöltése
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

Nagyon karaj lett! Nekem nagyon bejött!

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nekem is bejön bár egy kicsit zavró tény hogy nem sok animáció és látvány elem van benne deh egy alapszintű videó elkészítéséhez tökéletesen megfelel.Nagy pozitívuma hogy rendkívül átlátható és nagyon könnyen kezelhető akárki számára. (:

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 26 napja

Tök jó nekem nagyon bejön

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaManiac profiljarDAVE profiljasmadi1968 profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja