American McGees Grimm Episode 1 trailer

2008. július 29.
3.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha valaki normális, akkor biztos, hogy nem ez a McGee figura az! Azonban emberkénk tud valamit, ugyanis az American McGees Alice valami hihetetlen sikert hozott.

Ezen felbúzdúlva most a következő American McGees Grimm játékok epizódikusan jelennek meg. Az első rész már július 31-én ki is jön, azonban boltokban ne keressétek, úgy nem fog megjelenni, csak és kizárólag letölteni lehet majd. Aki még nem hallott erről az elmebeteg agyszüleményről, akkor néhány szóban úgy lehetne elmondani, hogy a Grimm mesék egy groteszk feldolgozásai ezek.

És a vicc, hogy ez most nem vicc!:) A játékban nemes egyszerűséggel az lesz a lényeg, hogy egy grimm mesét (ami általában csöpög a nyáltól) gonosszá tegyünk! 3D-s világban futkozhatunk kicsiny kis hősünkkel és a vízből vért kell csinálnunk, az emberekből meg zombit, a lényeg, hogy csak rosszat, rosszat és rosszat! Hát nem elragadó? Az első rész egyébként egy fiúról fog szólni, aki legyőzi félelmeit.

Aki eddig nem kapott volna rá a játékra, akkor az nézze meg a kis trailert, amit most hoztak nyilvánosságra a fejlesztők. Az epizódikus megjelenés pedig még varázslatosabbá teszi majd a játékot, ugyanis minden epizód más és más mesét fog feldolgozni. Nekem piros betűs ünnep lesz az összes megjelenési nap! Sőt! A megjelenés napján állítólag ingyenes letöltés lesz és csak másnaptól kell majd fizetni a játékért! Gyerünk, írjuk át a történelmet, he-he-he...

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja