Aliens Versus Predator: Mit rejteget az első DLC?

2010. február 10.
2.5621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Ha nem tervezted, hogy az Aliens Versus Predator-ból a gyűjtői kiadást veszed meg, de nem akarod kihagyni a bónusz térképeket, akkor nem kell aggódnod.
 

A Rebellion ugyanis elárulta, hogy a speciális változatban található négy pálya nem sokkal a játék megjelenése után mindenki számára elérhetővé válik, hiszen letölthető tartalomként is megjelennek a jövőben. A két survival módra kihegyezett pálya és a két többi módra alkalmas térkép ugyan bekerülhetett volna az alapjáték sima változatába is, de ne legyünk telhetetlenek, örüljünk inkább annak, hogy a Rebellion 10 év után feltámasztotta a sorozatot.

Aki mégis úgy dönt, hogy inkább a gyűjtői kiadás mellett teszi le a voksát, az ne felejtse el, hogy akár egy arctámadó lényt is a polcára rakhat, amennyiben az Aliens Versus Predator Hunter névre keresztelt változatát rendeli meg. Erről a kissé vendégriasztó szobadíszről Tim Jones, a Rebellion dizájnrészlegének fejese így elmélkedett el: "Sok olyan ember van, aki már hosszú ideje várja az Aliens Versus Predator játék visszatérését, így biztosan akarnak valami olyan plusz ajándékot, ami miatt sokáig emlékezhetnek majd a játékunkra."
1 hozzászólás

Shade

12 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nekem predator maszk kellene hozzá. ha az lenne meg is venném.

válasz erre
Aliens Versus Predator
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja