A Lenovo piacra dobta új IdeaCentre Q110 nettop PC-jét

2009. szeptember 26.
2.3921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló számítógépeiről ismert Lenovo a napokban bejelentette, hogy piacra dobta a nemrég bemutatott Lenovo IdeaCentre Q110 típusjelzésű nettop rendszerét.

Az újonnan megjelent mini számítógép mindössze 152,4 X 160 X 17,8mm-es méretekkel büszkélkedhet, így az elhelyezése sem jelenthet különösebb problémát. Az új PC az Intel Atom központi feldolgozójával van ellátva, és különlegessége, hogy már az nVidia ION chipkészletével szerelték fel.

A Lenovo IdeaCentre Q110 az nVidia MCP7A (ION) chipkészlet köré épül, és a fent említett Intel processzor 1,6GHz-es Atom 230-as változatával van felvértezve, amit egy 2GB 667MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9400-as grafikus feldolgozó felel, ami már minden gond nélkül megbirkózik akár a teljes felbontású HD videotartalmakkal is (1080i/p), de a felszereltségéből persze nem hiányzik az nVidia CUDA és PureVideo HD technológia sem. Az adatok tárolásáról egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, amin egy előtelepített 64bit-es Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszer kapott helyet. A számítógép felszereltségében természetesen megtalálható a beépített Gigabit Ethernet vezérlő és a WiFi modul is. A hátlapon található egy HDMI, négy USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. A Lenovo IdeaCentre Q110 már megtalálható a külföldi üzletek kínálatában 399$ körüli áron.
2 hozzászólás

Tibit

15 éve, 9 hónapja és 24 napja

Jah, nagyon szép a kicsike! De azért furcsa az a mintázat ott az oldalán: óra, tányér, csésze, autó.....! röhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 9 hónapja és 24 napja

Ez marha jól néz ki.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja