A Lenovo bemutatta az új IdeaCentre Q700-as HTPC-jét

2009. augusztus 14.
3.0571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű számítógépeiről ismert Lenovo a napokban bejelentette, hogy újabb Home Theater PC-vel (HTPC) bővítette ki az eddigi termékpalettáját.

A frissen beharangozott multimédiás számítógép Lenovo IdeaCentre Q700-as típusjelzéssel lett ellátva, és mindössze 59,9 X 199,8 X 249,9mm-es méretekkel büszkélkedhet, így az elhelyezése sem jelenthet komoly akadályt. A fekete színben pompázó gép különlegessége, hogy nem a megszokott Atom processzorral van felszerelve, hanem az Intel kétmagos Pentium egységével.

Az új Lenovo IdeaCentre Q700 a fent említett Intel központi feldolgozó 2,50GHz-es Pentium Dual Core E5200-as változatával van felvértezve, amit egy 4GB 667MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator X4500-as grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 320GB-os vagy egy 640GB-os hagyományos merevlemez, és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik. A konfigurációban természetesen szerepel a beépített 5.1-es hangkártya, de ezenkívül tartalmaz még egy több formátumot kezelő kártyaolvasót, és egy opcionális TV tuner kártyát is. A hátlapi I/O panelen található egy D-Sub VGA és egy HDMI, egy eSATA, nyolc USB 2.0, egy FireWire, valamint az előbb említett audiorendszer csatlakozói. A gépet egy előtelepített 64bit-es Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. Az új Lenovo IdeaCentre Q700 már megrendelhető a gyártó honlapján 499$-os indulóáron.
3 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

NoVa13 írta:
A ház tökre hasonlít az xbox one-raröhögő smileyDD
nem rossz kis gépezet de nem kéne nekem HTPCröhögő smiley
Annál sokkal szebb... röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

richie8

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

Teljesen jó dizájn, teljesen jó konfiguráció, és a kezdő ár sem rossz. Minden megvan ahhoz, hogy sikeres legyen mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja