Alan Wake: Xbox 360-on natív 720p-vel

2008. október 22.
2.2641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Remedy egy kis technikai háttérrel szolgált, a tegnapi nap folyamán megjelent vizuális anyagokhoz.

A nyilatkozatból kiderülhet, hogy a PC-s verzió jobban fog teljesíteni, ami a látványvilágot illeti. A tegnap közzétett screenshot-ok a PC-s verzióból származnak, 1080p felbontáson (4xMSAA használata mellett), amelyeket azután visszaskáláztak 720p-s felbontásra, ezeket láthattuk, mi magunk is. Az eredeti, maximális felbontású matériákat nyomtatási célokra használhatják fel a fejlesztők.

Az Alan Wake Xbox 360-on nem fogja hozni a maximális 1920x1080-as felbontást, "csupán" 1280x720-on fog futni, ám a Remedy szóvivője fogadkozott, hogy ezen a pixelszámon is fantasztikusan fog festeni, a régóta fejlesztés alatt álló, pszichológia, akció thriller.

A tegnapi videó egyébként a játék grafikus engine-jével készült, tahát a látványvilág élesben is hozza majd a bemutatott színvonalat, legalábbis, ezt sugallják az Alan Wake készítői. A szóvivő sajnos nem volt hajlandó elárulni semmit sem a történet részleteiről, a spoiler elkerülése okán.

PC-n tehát úgy fest, hogy részletgazdagabb grafikát élvezhetnek majd azok, akik beneveznek a játékra, valamikor 2009-ben. Megjelenési dátum sajnos továbbra sincs, de bízunk benne, hogy a következő esztendőben végre megérkezik.
3 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 9 hónapja és 26 napja

Igen-igen, a 720p már valóban hatásos felbontás..., A PlayStation 3-as játékok nagy része is csupán 720p-ben fut. Bár azt azért újfent tisztáznám, hogy a p-betű ez esetben nem a pixel szót jelöli a szám mellett, (bár a 720 a vízszintes pixelek számát is jelöli egyben) hanem a progresszív képalkotási módot.

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 26 napja

Jó az boxon is! A 720px azért már elég komoly!

válasz erre

Maniac

16 éve, 9 hónapja és 27 napja

PC PC PC, szebb szebb szebb, legyen már már már 2009!!! Szerelmes vagyok, egyre szerelmesebb...röhögő smiley

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja