Aion képregény készülődik

2009. szeptember 03.
4.3481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Manapság oltári nagy divat lett egy-egy arra alkalmas alkotáshoz képregényt készíteni, ami olykor nem is gond, hiszen egy érdekes univerzum esetében, megfelelő rajzolókkal és történetírókkal a háttérben, minőségi végeredmény születhet.

Nem utolsó sorban pedig gyűjtői kiadásokhoz, vagy csak úgy kis figyelmesség képen is jó ajándék lehet a fanatikus rajongóknak egy tartalmas és szemet gyönyörködtető képregény. Az Aion világa pedig a friss hírek szerint tökéletes adalékot nyújt egy ilyen kis figyelmesség elkészítéséhez.

Az NCsoft ugyanis a minap bejelentette, hogy a híres-neves DC Comics (!) képregényóriással karöltve, Aiva?s Story címmel egy limitált képregényt dob a piacra, amelyet több helyen is ingyen lehet beszerezni, például a hamarosan megrendezésre kerülő PAX 2009-en, de a GameStop internetes áruházból előrendelve a játékot, szintén ajándékba kapjuk a kis könyvet.

A képregény munkálataiban mindemellett részt vett Neil Googe rajzoló, a történetet pedig egyenesen a David Noonan és Ricardo Sanchez duó alkotta, magyarán elég minőségi munkára számíthatunk az Aiva?s Story-től. Ha valakinek lehetősége lesz rátenyerelni egyre, semmiképpen se hagyja ott.


Aion képregény készülődik - 2. kép


1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 24 napja

fasulnifogtok

válasz erre
Aion
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaXelosz profiljaVis Major profiljaWarriorAutobot profiljaszattila profiljagery1113 profiljawazko profiljaturatur profiljaLaci721 profiljaBvektor profilja