A HP piacra dobta új TouchSmart 600 Quad egybeépített PC-jét

2010. február 03.
3.4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Hewlett Packard a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egybeépített számítógépeinek termékkínálatát.

A gyártó legújabb asztali gépe HP TouchSmart 600 Quad típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, a kialakítása pedig követi a már megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a PC komplett konfigurációját. Az újdonság 584 X 453 X 130mm-es méretekkel rendelkezik, így lényegesen kisebb helyigénnyel büszkélkedhet, mint a hagyományos asztali PC-k.

A gép egy 23 inches szélesvásznú, több érintés kezelésére is alkalmas kijelzővel van felszerelve, ami már támogatja az 1920 X 1080-as teljes HD felbontást is, a keretében pedig egy webkamera, egy mikrofon és egy sztereó hangszórópár kapott helyet. A HP TouchSmart 600 Quad változattól függően az Intel 1,60GHz-es Core i7 720QM, van az 1,73GHz-es Core i7 820QM központi feldolgozójával van felvértezve, amik egy maximális kiépítésben 8GB 1066MHz-es RAM-al feltöltött DDR3-as memóriarendszerrel vannak társítva. A számítógép videorendszerét az 1GB-os nVidia GeForce GT230M grafikus gyorsító képezi, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 750GB-tól 1,5TB-os tárolókapacitásig szerepelnek, amiket egy DVD Super Multi vagy egy DVD Super Multi /Blu-ray optikai meghajtó egészít ki. A különféle hálózatok elérését egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy Wireless-N LAN kártya és egy Bluetooth adapter biztosítja, de a konfiguráció igény esetén kibővíthető egy TV tuner kártyával is.

A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy HDMI, öt USB 2.0 és egy digitális audio csatlakozó. A PC-t egy előtelepített Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel, valamint egy HP billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az új HP TouchSmart 600 Quad már megrendelhető a gyártó honlapjáról 1700$-os indulóáron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja