Age Of Conan: 14 napig ingyenes a játék

2009. július 09.
1.8561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Funcom nagyot alkotott az Age Of Conan játékkal, amely az MMORPG műfajban az egyik legjobbnak és legfelnőttesebbnek nevezhető darab.

Igaz, kevesen ismerték el ezt a kimagasló pozíciót, hiszen az alkotás finoman szólva is befejezetlenül került a boltokba, így számos kipróbáló, valamint előfizető faképnél hagyta az (egy ideig) jól felépített világot, de azóta sok víz lefolyt már a Dunán, számtalan frissítést megélt a játék, úton van elviekben már egy komolyabb hangvételű expanzió is, így az illetékesek úgy gondolták, 14 napig ingyenessé teszik Conan Korát.

A jeles esemény annak is köszönhető, hogy sok kritikus szerint csak most ért el a játék arra a szintre, hogy befejezettnek lehetne nevezni, tehát a Funcom most minden erejét összeszedi azért, hogy felhasználókat toborozzon az Age Of Conan világába. Ha a sok negatív vélemény miatt eleddig nem mertél belecsapni a játékba, akkor most itt a lehetőség, 14 napig teljesen ingyen, korlátok nélkül használhatod az alkotást, és magad is meggyőződhetsz arról, hogy bizony tényleg jobb lett az Age Of Conan, mint a megjelenéskor volt. Jobb helyeken mindig van egy második esély, ha érdekel, akkor az alábbi linkre kattintva (amely a hivatalos honlapra juttat), már csak néhány kattintás a játék!

Age Of Conan hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja