News.zip - a 2015. 6. hét legfontosabb hírei

2015. február 08.
8.2631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ismét eltelt egy hét, a játékosvilág pedig pontosan 7 nappal lett idősebb, az eltelt napok alatt jó sok dolog történt, mi pedig jó szokásunkhoz híven kiválogattuk nektek a legérdekesebb és legfontosabb híreket, így az időt kicselezve reméljük nem egy egész hetet öregedtek.

A téli tunyaság után úgy látszik életre kelt a gamervilág, így minden platformon tartogattak nekünk érdekes bejelentéseket, a nagy nevekről ismét újabb adag információk, a kisebbekről pedig ígéretes mondatok érkeztek. Természetesen a bloggyártást sem hagytátok abba a héten, így ismét kiosztásra kerül a hét blogja díja, valamint még néhányat olvasásra ajánlunk majd.

Elsőként kezdük is egy nagy bunyóval, hiszen fontos hírek érkeztek a klasszikus magasságokba emelkedő Mortal Kombat sorozat legújabb tagjáról, a Mortal Kombat X-ről. Sokan örülhetnek annak, a hogy a játék gépigénye barátságos lett, így a jó néhány évvel ezelőtt beszerzett gépeken is élvezhetjük majd kedvenc karaktereink erejét. Az igazi fanatikusok valószínűleg nem érik be például a Steam kínálatában megvásárolható verzióval, hanem rástartolnak különleges kiadásokra, melyek április 14-én válnak elérhetővé. Ha már megemlítettük a gépigényeket, akkor nem maradhat el a Battlefield Hardline gépigénye sem, melyből kiderült, hogy akik felturbózott grafikára vágynak, azoknak egy viszonylag erős géppel kell rendelkezniük. Gépigény rovatunk lezárásaként tekintsétek meg a lastgen konzolokon nem túl fényesen teljesítő Assassin's Creed: Rogue PC-s gépigényét és megjelenési dátumát, melyekre nem lehet panaszunk, hiszen a március 10-én érkező alkotáshoz nem kell félmilliós gép.

News.zip - a 2015. 6. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Ha az űrbe akarunk jutni, akkor bizony jóval több pénznek kell lenni a zsebünkben, mint egy félmilliós gép ára, ezért általában az emberek megmaradnak a tisztes számítógépnél és az arra fejlesztett űrutazással kapcsolatos játékoknál. Ebbe a témakörbe lehet sorolni Sid Meier legújabb videojátékát is, mely a Starship nevet kapta. A héten megérkezett a játék első mozgóképe, majd pedig megtudtuk, hogy hogyan kell űrhajót építeni. Az űrhajók bizony gyorsan mennek, de az átlagembereknek általában be kell érniük egy gyors autóval, melyből nem szenved hiányt a Forza Horizon 2-höz megjelenő Top Gear Car Pack DLC, melynek beszerzése minden igazi járműfanatikus számára kötelező. Az Xbox-exkluzív cím után jöjjön egy PlayStation 4-exkluzív játék, mely ráadásul már a jövőhét folyamán megérkezik. Ez az alkotás nem lenne más, mint a Super Stardust Ultra, melynek launch trailere igen sok akciót ígér. Szintén nem kell sokat várni az OSome Studio különleges képvilággal megáldott új játékára, a White Night -ra, hiszen az Xbox One, PlayStation 4 és PC-s platformokra megjelenő alkotás március 3-án debütál. Kedvcsinálóként tekintsétek meg az 1930-as évek Bostonjában játszódó alkotás új trailerét.

Mozgóképből nagyon ritkán szenvedünk hiányt, ezen a héten pedig szinte rekordot döntöttek a srácok, hiszen nagyon sok percet kellett a monitor előtt ülnünk úgy, hogy nem a mi kezünkbe volt az irányítás. Megérkezett például a Game of Thrones: Episode 2 - The Lost Lords, melyhez launch trailer is dukál. A Ubisoft gondozásában érkező Grow Home is megkapta a maga bebütáló videóját, akiknek pedig fekszik a játék különleges világa, azoknak a 8 dolláros árcédula nem okozhat nagy problémát. A Square Enix rajongói is örülhetnek hiszen nemrég bejelentették, hogy sikeres a Nosgoth bétája, ami előrevetíti a játék további sikeres útját. A Zombie Army Trilogy fejlesztői, avagy a Rebellion csapata nem lehet ilyen kényelmes, hiszen semmi sem garantálja a március 6-án érkező zombis játék sikerességét. Azt sem lehet garantálni, hogy a Dead or Alive 5 Last Round után érkező részek megérkeznek e majd számítógépekre is, hiszen a fejlesztőknek igen nagy aggodalmaik vannak.

News.zip - a 2015. 6. hét legfontosabb hírei - 3. kép

Felbukkantak a Rise of the Tomb Raider első információi is, melyekből jó néhány fontos dolog derült ki. A mozgóképpel kiegészített hírből megtudhatjátok, hogy hol és milyen környezetben élhetjük majd át az új kalandot és mekkora szerepet kap majd az időjárás. A Ubisoft nem arról híres, hogy ingyen jó minőségű dolgokkal árasztja el a játékosokat, a The Mighty Quest for Epic Loot azonban nemrég megjelent és ingyenesen tölthető le a Steam-ről. Az alkotás ráadásul jó szórakozást nyújthat a maga várvédős hack and slash stílusával, így egynek mindenképpen érdemes begyűjteni. A Dark Souls 2 már néhány platformon bizonyított, hamarosan pedig megérkezik a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, mely egyben az alkotás kurrens konzolokra való megjelenését és PC-s grafikájának feljavítását is jelenti. Ezzel tehát mindenki jól jár, így érdemes megtekinteni az új trailert. Néhány nap múlva megjelenik a The Order: 1886, mely kapcsán a héten megkaptuk az ötödik fejlesztői naplót, amihez persze mozgókép is járt, akik pedig különleges kiadásban szeretnék megvásárolni a február 17-én érkező alkotást, azok nézzék meg, hogy mit is rejt a csomag.

A Warhammer név sokak szemében csillogást idéz elő, nekik pedig remek hír lehet, hogy bejelentésre került a Warhammer: End Times - Vermintide, mely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik még az idén, mint egy kooperatív módra kiélezett FPS, amelyben öt hős oldalán vehetjük fel a harcot a Skavenek hordáival, akik Ubersreik városában okoztak komoly galibát. Befutott az Activision-Blizzard üzleti jelentése, melyből kiderült, hogy bőven van miből költeni a Treyarch által fejlesztett idei Call of Duty játékra, melyről sokat sajnos még nem tudunk. Azt viszont tudjuk, hogy a hamarosan érkező Evolve élőszereplős trailere igen vagányra sikeredett, a megjelenés pedig már csak két napra van. Legvégül pedig egy díjátadóval zárnánk a híreket, hiszen nemrég lezajlott a Las Vegas-i DICE Summit, melyen a a Dragon Age: Inqusition nyerte el a 2014-es Év Játéka díjat, de a díjak számában a Middle-earth: Shadow of Mordor lett a győztes.

News.zip - a 2015. 6. hét legfontosabb hírei - 4. kép

A hivatalos blogok kapcsán ezúttal is az OtterWorks munkásságába leshettünk be, méghozzá egy Game Channel-exkluzív lehetőség kapcsán, így tessék meglesni a Escape Velocity bétáját!

Természetesen ti sem hanyagoltatok el minket az elmúlt napokban, a záróra előtti napon például C64 fun hozott el nekünk egy újabb retro játékot. Jezzahun ismét visszatért a játékok világába és elmondta nekünk, hogy mit gondol a Watch Dogs-ról.

News.zip - a 2015. 6. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A legaktívabb közösségi blogger ezen a héten vitathatatlanul adambalonyi volt, már-már felsorolni is nehéz, hogy milyen blogokat írt, de főként a tartalmas játéktesztjeinek köszönhetően kiérdemelte a hét blogja díjat. Többek között bemutatta nektek a Asseto Corsa-t, a Heroes of Might and Magic 3 - HD Edition-t, az általunk is tesztelt Dying Light-ot, néhány perce pedig befutott a Tales from the Borderlands bemutatója is.
5 hozzászólás

Gólem

10 éve, 3 napja

Tényleg a héten mennyi videós anyag volt!meglepett smiley Játék alig van január februárban, trailerek, bemutatók viszont annál több!

válasz erre

kpal

10 éve, 4 napja

adambalonyi RESPECT! mosolygó smiley

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 4 napja

Grat adambalonyi, nem tudtam merre kapkodjam a fejem a sok blogtól..röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 4 napja

A White Night a hét legjobb híre nekem. mosolygó smiley Grat adambalonyi, igen szorgalmas voltál a héten. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 napja

Gratula adambalonyi-nak a hét blogja címért.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja