Ha a PC játékosok nem viselkednek akkor nem lesz több Dead or Alive PC-n

2015. február 07.
2.2621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Dead or Alive sorozatot készítő Team Ninja és a kiadásért felelős Koei Tecmo sok rajongót tettek boldoggá, mikor bejelentették, hogy a Dead or Alive 5 Last Round nem csak konzolokra fog megjelenni, hanem PC-re is ám hogy a további játékok kapnak-e PC-s portot az már csak a játékosokon múlik.

Az MCV-nek adott interjúban Yohei Shimbori, a sorozat direktora a következőt üzente a modder közösségnek:

A modokból származó problémák elkerülését IP-tulajdonosként kell megközelítenünk.

Szeretnénk megkérni a PC játékosokat, hogy tisztességesen játszanak a játékunkkal. Máskülönben nem leszünk képesek PC-re kiadni játékot.


Shimbori-san kijelentése nem teljesen fedi le, hogy mire akar utalni, ám Yosuke Hayashi, a Team Ninja vezetője a következővel egészítette ki a dolgot:

Mind a férfi, mind a női karaktereink fantasy világban születnek meg és a különleges adottságaikat használják, hogy versenyezzenek egymás ellen.

A képességeik nagyon kiegyensúlyozottak és szeretnénk bemutatni őket dinamikusként, erősként, szexiként és magabiztosként.

Fontos megjegyezni, hogy a Dead or Alive egy japán fejlesztésű sorozat és a szépség értelmezése nagyon különbözik Európában és az USA-ban.

A filozófiánk az, hogy egy olyan játékot hozzunk létre melyet a rajongók élveznek keleten és nyugaton is, nemre való tekintet nélkül.


Így azért már világosabb a dolog. Mint minden csapat ők is szeretnék elkerülni azt, hogy a modifikációk segítségével bárki is előnyhöz jusson játék közben, ám ami ennél is jelentősebb, hogy a nem akarják, hogy a Dead or Alive-ból "pornójáték" legyen.
Dead or Alive 5 Last Round nem csak konzolokra fog megjelenni, hanem PC-re is ám hogy a további játékok kapnak-e PC-s portot az már csak a játékosokon múlik.'>
6 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 11 hónapja és 4 napja

Meg is érdemlik röhögő smiley
Ezt inkább nem ragozom... mert biztos hogy háborút robbantok ki. röhögő smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 11 hónapja és 4 napja

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezek nem is akarnak többet PC-re fejleszteni és mivel pontosan tudják, hogy első nap megjelenik a nude patch a játékhoz, így lesz majd mire fogni a dolgot. Kétlem, hogy nekik bármilyen hátrányt jelentene az, hogy mi meztelen figurákkal játszunk.

Érdekes egyébként, hogy nekik ez a legnagyobb problémájuk és ezzel fenyegetőznek, nem pedig a warezzal.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

az igen odavág

válasz erre

kpal

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Odavágtak rendesen .

válasz erre

C64 fun

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Az alapkoncepcióval egyetértek, de ha a lehetőség adott, miért ne moddolnának az emberek?meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Nem akarják, hogy ponró játék legyen, pedig mikor reklamáltak a konzolos játékosok, hogy verekedős játékhoz képest túl perverz, akkor bele patchelték a PS3 kontroller mozgásérzékelőjére mozgó melleket. röhögő smiley Mondjuk szerintem lehet is búcsúzni a köv résztől. röhögő smiley Ha a komolyabb témájú játékoknál is úgy kezdődik a módolás, hogy nude mód, akkor nincs igazán miről beszélni, utána meg jönnek a cheatek. röhögő smiley

válasz erre
Dead or Alive 5
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja