Újabb veterán hagyja ott a Naughty Dogot

2023. november 11.
15.5061
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Naughty Dog egyik régi fejlesztője és programozója, Christian Gyrling 17 évnyi, a cégnél töltött idő után távozik a The Last of Us és az Uncharted fejlesztőstúdiójából - munkájával rengeteget tett hozzá a megjelent címekhez.

Gyrling 2007-ben csatlakozott a stúdióhoz, mint programozó az első PS3-as Uncharted-játékhoz, majd a Naughty Dog minden nagyobb kiadásában szerepet vállalt, egészen a The Last of Us: Part 2-ig. Gyrling ezután 2020-2023 között a Naughty Dog alelnöke volt, majd nyáron visszatért korábbi szerepkörébe, a technológiai vezetői pozícióba.

A Naughty Dog hivatalos bejelentése szerint Gyrling távozását követően Travis McIntosh veszi át a helyét, aki hasonlóan hosszú idő óta, 19 éve dolgozik náluk. Ez a második nagyobb horderejű távozás, a nyár közepén a Naughty Dog társelnöke, Evan Wells jelentette be visszavonulását.

Az ő távozásukon kívül a Naughty Dog elbocsátott néhány szerződéses alkalmazottat, emiatt felmerült, hogy akár törölhetik is az egyelőre cím nélküli The Last of Us multiplayert. Később megerősítették, hogy az még mindig fejlesztés alatt áll,

5 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja,

Majd kijön valami jó címmel valahol máshol.

válasz erre

VaPe

1 hónapja,

Kár, hogy megbomlik az a jó csapat.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja,

A régi jó gárda szépen eltűnik.

válasz erre

Tommy

1 hónapja,

Válzoznak az idők. Már nem ül ugyanott az ember évtizedeket, mert belefásul.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 napja

Elég sok időt lehúzott ott, gondolom új kihívásokra vágyik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja