Öt nap alatt több mint 25 millióan ugrottak le a Call of Duty: Warzone 2.0 harctereire

2022. november 22.
35.3281
Mikee profilja, adatai
Mikee
Alig egy hete debütált a legújabb battle royale epizód, a Call of Duty: Warzone 2.0, ahogyan arra számítani is lehetett, rengeteg játékost vonzott be az ingyenes CoD-rész, ami már most sikeresen megdöntötte az elődje egyik korábban felállított rekordját.

Alig pár napja debütált az Activision battle royale játéka, a Call of Duty: Warzone 2.0, habár az indulás döcögősre sikeredett, a játékosok bizalmat szavaztak a lövöldözős programnak, ami már most rekordokat döntöget. A játék hivatalos Twitter-oldala büszkélkedett el azzal a hírrel, hogy az új Warzone-nak 5 nap alatt sikerült összeszednie 25 millió játékost.

A játék ingyenes mivoltából fakadóan várható volt, hogy sokan tesznek majd egy próbát a Warzone 2.0-val, viszont a 25 milliós szám akkor is elismerésre méltó. Összehasonlításképpen, a 2020-as Warzone 3 nap alatt tudott 15 millió játékost összegyűjteni, nincs kizárva, hogy a folytatás sikeresen lekörözi majd az elődjét.

Érdekesség, hogy az Activision Blizzard másik ingyenes FPS-játéka, az Overwatch 2 egy hónap alatt tudott 35 millió játékost felmutatni. Természetesen a munka nem állt meg, a csapat a felhasználók visszajelzései alapján jelenleg is gőzerővel foltozza a hibákat.

3 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 5 napja

Brutális szám!

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 5 napja

Az ingyenes cucc mindig jól megy.

válasz erre

Moby Dick

11 hónapja, 5 napja

Ejha, nem kevés ember.

válasz erre
Call of Duty: Warzone 2.0
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profilja