Látványos kedvcsinálóval hangolódhatunk a Hitman: Freelancer játékmódra

2023. január 12.
6.1181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Hamarosan érkezik a Hitman 3 új játékmódja, a Hitman: Freelancer névre hallgató "szabadúszó" mód, ami minden eddiginél nagyobb szabadságot biztosít az ügynökök számára, a megjelenésre pedig egy hangulatos előzetessel hangolódhatunk rá.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy nevet vált a Hitman 3, a Hitman: World Of Assassination csomag tartalmazni fogja mindhárom részt. Természetesen egyéb újdonságokra is számíthatunk, január 26-án debütál a Hitman: Freelancer játékmód, ami a Hitman: World Of Assassination tulajok számára ingyenesen elérhető lesz.

A "szabadúszó" módban magunknak kell mindent előre megterveznünk, testreszabhatjuk a felszerelésünket, a limitált férőhely miatt jól meg kell majd fontolnunk, hogy mit viszünk majd magunkkal. Kiválaszthatjuk majd, hogy mely szindikátusokkal akarunk leszámolni, valamint a célpont becserkészése, a nyomozás és a terepmunka is ránk hárul majd.

A sztoriküldetésekkel ellentétben kevésbé lesz megkötve a kezünk, nem várt események is várnak majd ránk ebben a játékmódban. A szabadúszó bérgyilkosoknak nem is kell már sokáig várniuk a startra, január 26-án érkezik majd a Hitman: Freelancer mód.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Tényleg hangulatos.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Rohadt hangulatos!

válasz erre
Hitman: World Of Assassination
21.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja