Látványos előzetessel készít fel minket a megjelenésre a Marvel's Midnight Suns

2022. november 30.
5.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Alig pár nap van hátra a Firaxis különféle Marveles hősöket összegyűjtő szerepjátékának, a Marvel's Midnight Suns-nak a megjelenéséig, a fejlesztők pedig egy látványos előzetest hoztak el nekünk, amiben megnézhetjük a taktikai RPG hőseit zúzás közben.
 

Mozgalmas hétvége elé nézünk, hiszen december 2-án érkezik a Need for Speed: Unbound, a The Callisto Protocol, valamint a Marvel's Midnight Suns is. A Firaxis csapata természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy a szuperhősös programjuk elé huppanjunk le a kanapéba, látványos launch trailert kapott ugyanis a Marvel's Midnight Suns.

A harcrendszert bemutató előzetes után ezúttal a játék sztorijából kaptunk egy kis kóstolót, az ősi démon, Lilith elszabadult, számos hőst maga mellé állítva hozza el a végítéletet napját. A Midnight Suns csapata ezt szeretné majd megakadályozni, Vasember, Doctor Strange, Penge, Szellemlovas, Skarlát Boszorkány és még sok más karakter is csatlakozik majd a brigádhoz.

A megjelenésre pedig már nem is kell sokat várni, a Marvel's Midnight Suns december 2-án érkezik PC-re, valamint Xbox Series X|S és PlayStation 5 konzolokra, a későbbiekben pedig Xbox One, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra is ellátogat majd a program.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Direktor

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Na ez tényleg menő lett.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Igazán kiváncsi vagyon erre a játékra, de csak tesztek után döntök, kell-e.

válasz erre
Marvel's Midnight Suns
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt