A harcrendszerre és a hősökre koncentrál a Marvel's Midnight Suns legújabb előzetese

2022. november 26.
5.0251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Firaxis körökre osztott RPG-je, a Marvel's Midnight Suns megjelenése már a kanyarban van, a fejlesztők pedig egy friss előzetessel jelentkeztek, amiben betekintést nyerhetük a játék harcrendszerébe és a különféle hősök képességeiből is kaptunk egy kis ízelítőt.
 

A Marvel's Midnight Suns alig pár nap múlva, december 2-án érkezik, a korábban belengetett szezonbérlet után pedig ismét friss infókkal jelentkezett a Firaxis csapata. A legújabb előzetesben a harcrendszerbe nyerhettünk mélyebb betekintést, változatos képességekkel megáldott hősökkel küzdhetünk majd meg Lillith, a démon ellen.

Vasembertől, Pókembertől kezdve Doctor Strange-en, Morbiuson, Pengén át Szellemlovasig, Skarlát Boszorkányig és Amerika Kapitányig számos hőst irányíthatunk majd, egy egyedi kártyás megoldással pedig hőseink képességeit is teljesen testre szabhatjuk majd.

Az Apátság névre hallgató bázison pedig dumálhatunk is a többiekkel, a döntéseink alapján pedig más és más hősképességek nyílnak majd ki. A Marvel's Midnight Suns december 2-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, a későbbiekben pedig Nintendo Switchre és az előző generációs konzolokra is ellátogat majd.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nekem nagyin nem jön be.

válasz erre

Kisember001

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Xcom függő vagyok, de sajnos hogy az előző generációs változatokat elcsúsztatták nem sok jót sejtet.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ez egy ütős trailer! Pedig a játék ****.

válasz erre
Marvel's Midnight Suns
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt