Ismét megnézhetjük mozgás közben a Need for Speed Unbound járgányait

2022. november 21.
7.4941
Mikee profilja, adatai
Mikee
Ismét kaptunk egy kis kóstolót a Need for Speed Unbound játékmenetéből, a legújabb kedvcsinálóban a versenyeket és a különféle bossok elleni futamokat nézhetjük meg tüzetesebben, természetesen az ominózus rajzfilmes effektekkel megbolondítva.

Ezúttal három percben nyerhetünk betekintést a Need for Speed Unbound illegális versenyeibe. A korábbi videókkal ellentétben ezúttal a készítők csínján bántak a hirtelen vágásokkal és az animés effektekkel, magukat a futamokat is megnézhetjük csupasz valójukban. A hub terület felfedezésétől kezdve a rajzfilmes effektek kiválasztásáig részletekbe menően megnézhetjük a játékmenetet, miközben hasít a pályán a Mercedes 190E.

A versenyek előtt az aktuálisan "leverendő" riválisunkat is kiválaszthatjuk majd, emellett pénzbeli fogadást is köthetünk arra, hogy a verseny során le tudjuk-e győzni a boss-t. Amennyiben sikerül, értékes jutalmakban, bónuszokban részesülünk majd a futamot követően. A Need for Speed Unbound december 2-án farol majd be PC-re, PlayStation 5 és Xbox Series konzolokra 4K felbontással / 60 FPS-el és DualSense támogatással.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Tommy

1 hete

Most Wanted, Hot Pursuit a legjobb a témában szerintem, azóta nekem nincs Need for Speed.

válasz erre

VaPe

1 hete

Ez a része mondjuk pont nem rajzfilmes, szóval nekem bejön.

válasz erre

Patrik94

1 hete

Sajnos az eredeti hangulat nem képes vissztatérni...

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 1 napja

Amúgy ezeken a részeken nem néz ki rosszul.

válasz erre
Need for Speed Unbound
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt