A The Day Before egyszerre három változatán is dolgoztak a fejlesztők

2024. február 05.
4.7521
Botyi profilja, adatai
Botyi
Amikor már azt hitted, hogy ennél rosszabb már nem lehet, újabb hírek érkeztek a The Day Beforeról: egy sor bennfentes és volt alkalmazott számolt be különböző felületeken a fejlesztés körülményeiről.

Több tucat volt alkalmazott, akik egykor a projekthez közel álltak - vagy közvetlenül hozzájárultak -, beszélt a nyomasztó körülményekről és a buktatókkal teli fejlesztésről. Kiderült, hogy egy ponton a The Day Before három változatán dolgoztak egyszerre és a fejlesztőket a Fntastic felsőbb vezetőinek egyre gyakoribb igényei alapján osztották szét.

A dolgozókat más, a piacra kerülő játékok sikeres funkcióinak utánzására szólítottak fel és az egész irreálissá és túlbonyolítottá vált. Az interjúalanyok azt állították, hogy a Fntastic vezetői a legkisebb hibák miatt is elküldték őket, sőt bírságokat szabtak ki a nem megfelelő munkát leadó alkalmazottakra - akik többnyire önkéntesek voltak.

Az egyik korábbi alkalmazott azt mesélte, hogy "soha nem dolgoztak napi 16 óránál kevesebbet", amíg a játékot fejlesztették. Amikor decemberben végre megjelent a The Day Before, hamar kiderült, hogy egy nagy átverés az egész, a Fntastic csődöt jelentett, a Steam pedig visszatérítést kínált.

Nézd nagyban ezt a videót!The Day Beforeról: egy sor bennfentes és volt alkalmazott számolt be különböző felületeken a fejlesztés körülményeiről.'>
4 hozzászólás

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ünkéntesekből állt a fejlesztői csapat? meglepett smiley Akkor ne lepődjünk meg a végeredményen mondjuk...

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon magyarázzák a bizonyítványukat, de a helyükben én inkább csendben eltűnnék, akkor még van esélyük hogy elfelejti egy idő után a szakma a bakit, és lehet kapnak még egy esélyt.

válasz erre

Dav2377

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Én ezt sem hiszem el nekik!! Az egész csőcselék egy kamu gyár!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Rendesen kezdem őket sajnálni! röhögő smiley

válasz erre
The Day Before
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja