Újabb PS4-es játék engedélyezi most már a cross-play-t!

2019. január 14.
6.9251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rocket League tipikusan az a játék, ami miatt kitalálták a cross-play-t, hiszen bármilyen vezérlővel játszik valaki, legyen az egér-billentyűzet, kontroller, vagy a szomszéd vasalója, egy fikarcnyit sem fogunk vele előnybe kerülni.

Az autósfocihoz már nagyon-nagyon régóta várjuk a platformok közötti játékot, amit korábban a fejlesztők 2019-re halasztottak, viszont végre óriási előrelépés történt: most már a PS4-felhasználók is tudnak játszani az Xbox One- és Nintendo Switch-tulajokkal, PC-sekkel ugye eddig is mehetett a közös móka.

Alapvetően minden PS4-esnél be lesz kapcsolva az egyelőre csak bétában lévő cross-play lehetősége, így ha valaki nem kíván más platformon lévőkkel játszani, akkor az nemes egyszerűséggel ki tudja kapcsolni a beállításoknál. Nem mehetünk el szó nélkül ennek a jelentősége mellett sem a Sony-ra nézve, hiszen a Fortnite után ez a következő mérföldkő, idén talán pedig még több remek címhez engedélyezik a cross-play-t.

A következő Rocket League frissítés elhozza a várva várt cross-platform party-kat, hogy ne csak privát meccseken tudjunk vandálkodni többi platformon lévő barátainkkal.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 7 hónapja és 22 napja

Akkor kell még egy kis idő hogy a party is legyen ebbe a mókába. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 7 hónapja és 23 napja

De miért pont ez....? wtf smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 23 napja

Bár irgalmatlanul **** játék, de jó hogy újabb crossplay van.

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja