News.zip - a 2014. 45. hét legfontosabb hírei

2014. november 09.
2.5121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ismét egy héttel közelebb kerültünk a 2015-ös évhez, de ennyire még ne rohanjunk előre, hiszen az új esztendő kezdetéig még jó néhány összefoglaló vár majd rátok, melyeket reméljük a maihoz hasonlóan nagy örömmel olvastok majd.

Az elmúlt napokban megint rengeteg fontos és érdekes hír látott napvilágot, így oldalunk teljes e heti hírfelhozatalát nem találjátok majd itt meg, de legjobb tudásunk szerint válogattuk nektek össze a bejelentéseket, trailereket és játékmenet-felvételeket. A hét első felében korunk egyik legnépszerűbb játéksorozatának, a GTA-nak a legújabb része hallatott magáról, mégpedig a next-gen és PC-s verziók kapcsán. Kaptunk ugyanis egy sokatmondó előzetest, melynek legnagyobb mondanivalója egyértelműen az FPS-nézet lehetősége volt. A korábbi pletykák tehát megerősítést nyertek, így újgenerációs konzolokon és PC-n a megszokott TPS mellett FPS-mód is elérhető lesz majd. Akik a Sony új konzoljára kívánják majd megvenni a hamarosan megjelenő alkotást, azoknak érdemes lehet megnézni a PS3-PS4 összehasonlító mozgóképet, hiszen általa további megerősítést nyernek az újabb generáció felé.

A GTA V napos világából rögtön térjünk is át az Atari két friss játékának sötét és félelmetes világára, hiszen nemrég az Alone in the Dark: Illumination és a Haunted House: Cryptic Graves előrendelhetővé vált, ehhez a hírhez pedig egy-egy trailert is mellékeltek a fejlesztők. Most pedig váltsunk ismét vidámságra és adrenalinra, hiszen most más egészen biztos, hogy érkezni fog egy új Tony Hawk's alkotás, mely a konzolos deszkaőrültek új kedvence lehet majd. A mozgóképekhez visszatérve elevenítsük fel a Ubisoft Assassin's Creed Unity gyorstalpalóját, melyet egy trailer formájában adnak nekünk a fejlesztők. A gyorstalpaló után a héten kaptunk még egy launch trailert is, mely azért lényegesen rövidebbre sikeredett, mint a gyorstalpaló.

News.zip - a 2014. 45. hét legfontosabb hírei - 2. kép

A Ubisoft egy másik közelgő alkotás kapcsán is igen sok anyagot biztosít az utóbbi hetekben, ez a játék pedig nem lenne más, mint a Far Cry 4. A héten például megtudtuk, hogy milyen gépigénye lesz az alkotásnak, illetve a PC-s hardverekkel kapcsolatban egy Far Cry 4-nVIDIA trailer is érkezett, melynek köszönhetően megcsodálhatjuk, hogy milyen jól járunk akkor, ha nVIDIA Gameworks támogatással rendelkező grafikus kártyával csapatjuk majd a játékot. Aki pedig magáról a játékról szeretne többet megtudni, az gyorsan kattintson ide a játék történetéről szóló mozgóképért. Far Cry 4 rovatunk végén pedig egy kis zene blokk következik, melyből megtudhatjátok, hogy az a Cliff Martinez szerezte a játék zenéjét, aki korábban a rendkívül népszerű Red Hot Chili Peppers-t erősítette.

A hét másik nyertesei egyértelműen a Blizzard játékok kedvelői, hiszen tegnap ért véget a 2014-es Blizzcon. A rendezvénynek köszönhetően jó néhány friss információ érkezett a 2016-ban mozivászonra kerülő Warcraft mozifilmről. Ha pedig már szóba került a World of Warcraft, akkor mi nem csak a játékosoknak, hanem az érdeklődőknek is nagyon ajánlanánk az alkotás 10. születésnapjára készített dokumentumfilm előzetesét. A legvégére pedig talán a legjobb híreket hagytuk, melyek új Blizzard-megjelenésekről szólnak. Egyrészt bemutatták a FPS alkotást is bemutattak, mely az Overwatch nevet kapta. Az újdonságról ráadásul sokat elárul a kiadott gameplay felvétel, így egy előzetes vélemény már sokakban kialakulhat.

News.zip - a 2014. 45. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A Blizzardhoz hasonlóan a BioWare is igen nagy névnek számít a szakmában, nemrég pedig az N7 Day keretében egy fejlesztői konferenciát tartottak, ahol néhány concept art is bemutatásra került a következő Mass Effect kapcsán. Eddig ugye már van egy trilógiánk, melyet a hírek szerint next-gen konzolokra is kiadhatnak majd. Itt némi hasonlóság felbukkan a Halo játékokhoz viszonyítva, az pedig már csak hab a tortán, hogy az új Mass Effect játékon a Halo 4 írója, Scott Schlerf fog dolgozni. Mi nagyon örülünk ennek a hírnek, hiszen így remek átvezetőt kaptunk most a Halo játékokhoz, melyek szintén hallattak magukról a héten. Befutott például a Halo: The Master Chief Collection utolsó trailere, mely igencsak időszerű, hiszen két nap múlva debütál a remek kollekció. A Halo-hírünk pedig egy dokumentumfilm kapcsán került ki, hiszen teljes egészében elétek tártuk a Remaking the Legend - Halo 2: Anniversary dokumentumfilmet, melyet már egy ideje ígértek az illetékesek.

A kicsivel több mint 60 perc hosszú dokumentumfilm után jöjjön egy rövidebb mozgókép. Mit szólnátok mondjuk egy félórás Mortal Kombat X gameplayhez? Mi bevállaltuk és olyan klasszikus harcosokkal találkoztunk, mint például Scorpion és Sub Zero. Mai utolsó gameplay-ünk pedig az Evolve nevéhez fűződik és annak ajánlanánk, akik lemaradtak a béta tesztről, hiszen így közel tíz percig beleélhetik magukat a játékba. Bizonyára sokatokban merültek már fel olyan kételyek egy-egy játék kapcsán, hogy érdemes e megvenni, megtérül e majd a befektetett pénzt és hasonlók. Ha még mindig nem döntötted el, hogy kell-e neked az év egyik legjobban várt szerepjátéka, avagy a Dragon Age: Inquisiton, akkor most itt a tökéletes alkalom ahhoz, hogy végre letedd a voksodat. A héten ugyanis nyolc okot kaptunk a vásásrlás mellett, ez a nyolc ok pedig sok kételkedőt állíthat a játék mellé. A CD Projekt RED kicsit másképpen, de igen meggyőzően kampányolt a héten a jövőre érkező The Witcher 3: The Wild Hunt mellett. Elárulták ugyanis, hogy 16 ingyenes DLC jön majd a játékhoz, ami igen komoly érv a vásárlás mellett.

News.zip - a 2014. 45. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Most pedig nézzünk bele a hivatalos blogok kínálatába, hiszen nemrég két új bejegyzés is született. A Kingston egy kis szünet után egy igen érdekes termékkel tért vissza, melynek létezéséről sokan nem is tudtak. Ez a különlegesség nem lenne más, mint a memóriamodulok hűtésére szolgáló HyperX Fan. Az ASUS pedig két, már sokat emlegetett grafikus kártyát hozott el nektek a héten. A legújabb baglyok remek kártyák, ezt pedig az ASUS blogírói is bebizonyították nekünk.

News.zip - a 2014. 45. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja díj is kiosztásra került, de ebben az esetben az elnevezés lehet, hogy nem a legtalálóbb, hiszen a nyertes 5t3v3nk3 előző heti összefoglalónk után publikálta remek blogját, melyet a Tánc a tükör élén néven találtok meg. Nagyon hangulatos iromány lett, ráadásul egy sokak által ismert és kedvelt alkotással kapcsolatban érkezett az élménybeszámoló.
4 hozzászólás

Rasztabob

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Gratula Steve

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Gratula 5t3v3nk3-nek már sokadszorra röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Grat a bloggyőztesnek kacsintó smiley

Strix vga *_*

válasz erre

Yanez

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Szép volt St3v3, újra megcsináltad! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja