Ütős kedvcsinálóval mutatkozott be a Far Cry 6 következő kiegészítője, a Lost Between Worlds

2022. november 29.
5.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Igaznak bizonyultak a pletykák, a Ubisoft lövöldözős játéka, a Far Cry 6 hamarosan egy új sztoriközpontú kiegészítővel fog bővülni, a Ubisoft pedig friss előzetest is hozott a hamarosan érkező csomaghoz, a trailerből pedig számos érdekesség is kiderült.

A Far Cry 6 következő kiegészítőjét már régóta rebesgették, nemrég mi is írtunk róla, hogy a mai napon többet is megtudunk majd a Lost Between Worlds kiegészítőről. A Ubisoft tartotta is a szavát, megmutatták nekünk az új DLC tartalmait. Dani Rojas a szigetország, Yara felszabadítása után sem unatkozik, egy alternatív univerzumba kerül át főhősünk/hősnőnk.

Dani mellé szegődik majd egy titokzatos entitás, akivel közösen indulnak el különböző valóságokat bejárni. Az új paranormális közeg természetesen vadiúj ellenfeleket és nem várt fenyegetéseket tartogat majd a számunkra, Dani pedig új képességeket, fegyverarzenált vethet majd be a legújabb misztikus kalandja során.

A Lost Between Worlds című kiegészítőre nem is kell sokat várni, december 6-án debütál a csomag, ami a Far Cry 6: Game Of The Year kiadás részét képezi majd. Természetesen külön is megvehetjük majd a DLC-t potom 20 eurós (nagyjából 8000 Ft körüli) áron.

Nézd nagyban ezt a videót!





Far Cry 6 hamarosan egy új sztoriközpontú kiegészítővel fog bővülni, a Ubisoft pedig friss előzetest is hozott a hamarosan érkező csomaghoz, a trailerből pedig számos érdekesség is kiderült.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Kegyetlen hangulatos!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Brutál jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Hangulat nagyon adja! mosolygó smiley

válasz erre
Far Cry 6
20.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMitüzenarádió profiljamarco profiljaDav2377 profilja