Újabb részletek derültek ki a szörnyvadász játékról, a Wild Hearts-ról

2022. október 02.
5.1191
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Dynasty Warriors fejlesztőinek új játéka, a Wild Hearts a héten mutatkozott be egy friss előzetessel, nemrég pedig egy interjúban újabb részleteket árultak el a fejlesztők az EA és a Koei Tecmo közös szörnyvadászos akció-szerepjátékáról.

A Koei Tecmo két vezető beosztású embere, Kotaro Hirata és Takuto Edagawa az amerikai IGN-nek adott interjút, ahol számos újdonságról számoltak be. A Karakuri névre hallgató ősi technológiát harcok közben tudjuk majd használni, különféle vadászeszközöket tudunk majd gyártani az összegyűjtött alapanyagokból.

A készítők azt is elmondták, hogy a Wild Hearts nem lesz teljesen nyílt világú, különféle zónákban fogunk tudni kalandozni, amik között a Karakuri segítségével tudunk majd közlekedni. A harcrendszerre is kitértek a fejlesztők, a kitérés, az ugrás, a csúszás és a mászókötél is fontos szerepet fognak játszani a szörnyvadászat során, a Karakrui technológiák pedig a harcok során is a segítségünkre lesznek.

A Wild Hearts 2023. február 17-én fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. A Koei Tecmo elmondása szerint a PS4 és az Xbox One teljesítményét nem tartották elégségesnek a játékhoz, a szörnyvadászos ARPG ezért csak az újgenerációs konzolokra fog ellátogatni, a játékon pedig már négy éve dolgoznak.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Moby Dick

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

A videó hozzá nagyon jó lett.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja,

Nagyon ígéretes!

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja,

Egyre jobban várom!

válasz erre
Wild Hearts
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt