Újabb mérföldkőhöz ért a Cyberpunk 2077, megdöntötte a The Witcher 3 rekordját

2022. szeptember 25.
4.9141
Mikee profilja, adatai
Mikee
A CD Project RED cyberpunk stílusú akció-szerepjátéka, a Cyberpunk 2077 a döcögősre sikerült rajt után úgy tűnik, hogy kezd magára találni, a játékosok hosszú kihagyás után elkezdtek ismét visszatérni Night City-be.

A CD Project RED a botrányosra sikeredett rajt után rengeteg dolgot javított, helyrepofozott, viszont ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, az igazi lökést a nemrég megjelent Cyberpunk Edgerunners anime és az 1.6-os frissítés adta meg a játéknak.

Ezen a héten egymillió játékos kalandozott Night City utcáin, a SteamDB adatbázisa szerint pedig a Cyberpunk 2077 sikeresen túlszárnyalta a The Witcher 3-at. Ríviai Geralt kalandját a Netflix-sorozat érkezésekor 103 329 játékos tolta Steamen, a Cyberpunk 2077-et viszont jelenleg is több mint 120 000 játékos futtatja egy időben a Valve adatai alapján.

Kíváncsian várjuk, hogy meddig tart ki ez a lendület, a Cyberpunk 2077 következő nagy DLC-je, a Phantom Liberty 2023-ban fog érkezni PC-re és az újgenerációs konzolokra, addig meg is kell valahogy tartani a most szerzett játékosokat.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete

Azért kár hogy végül ennyire elengedték a kezét a játéknak. Inkább fel kellett volna állni a kudarcból.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete

Így vagy úgy de ez igen komoly eredmény azért...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete

Gondolom ***** nagy sikerként könyvelik el, pedig szerintem rohadt nagy szégyen hogy egy rommá hájpolt játék ezt önmagától nem tudta elérni.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete

Anime rengeteget dobott rajta, ebben biztos vagyok.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt