Új lendületet kapott a Diablo IV a Game Passen

2024. április 08.
23.4841
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Microsoft március végén végre elhozta az első Activision-Blizzard címet az Xbox Game Pass kínálatába, a Diablo IV érkezése pedig máris hatalmas lökést adott az Xbox platformnak, derül ki az Xbox vezetőjének, Sarah Bondnak a dolgozóknak küldött tájékoztatásából.

Bond azt írta, az Xbox gyorsan a Diablo IV játékosok első számú platformjává vált a Game Pass által, miközben a Battle.netet, a Blizzard online platformját integrálták. Megemlítette még, hogy elindították a CoD: Warzone Mobilet, és készülnek a Hellblade II-re, az Avowedre és az Indiana Jones and the Great Circlere.

A Diablo mindig is PC-központú sorozat volt, így nem kis teljesítmény, hogy az Xbox lett a legnépszerűbb platform. Természetesen még nagyon közel vagyunk a Game Passes megjelenéséhez és még nem látni, hogy hosszú távon hogyan teljesít majd a Diablo 4 a Microsoft szolgáltatásában.
kínálatába, a Diablo IV érkezése pedig máris hatalmas lökést adott az Xbox platformnak, derül ki az Xbox vezetőjének, Sarah Bondnak a dolgozóknak küldött tájékoztatásából.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ki hitte volna! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Jéééé, csak nem? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát ingyen... Nem vagyok meglepve! röhögő smiley

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások