Tavasszal érkezik a Riot Forge legújabb játéka, a The Mageseeker: A League of Legends Story

2023. február 15.
5.0421
Mikee profilja, adatai
Mikee
Igaznak bizonyultak a pletykák, egy új spin-off epizóddal bővül a League of Legends univerzuma, The Mageseeker: A League of Legends Story címmel egy pixelgrafikus RPG érkezik idén tavasszal, a LoL egyik központi karaktere, Slyas kerül majd a középpontba.

A Riot Forge szárnyai alatt készülő Mageseeker: A League of Legends Story kapcsán már rengeteg infó kiszivárgott korábban, a csapat nem is húzta inkább tovább az időt, egy látványos előzetessel jelentették be a pixelgrafikus szerepjátékot. Az új spin-off rész Demacia királyságába kalauzol el minket, ahol is a mágusokat üldözik.

A Mageseeker csapata a különféle varázshasználókra vadászik, a sztori folyamán főhősünkkel, Sylas-al alaposan meggyűlik majd a bajunk az ominózus társasággal. A The Mageseeker: A League of Legends Story idén tavasszal érkezik majd PC-re és konzolokra, a platformok pontos listája sajnos még nem ismert.

Emellett két további játék is készül a csapatnál, a Convergence és a Song of Nunu. Az előbbi 2023 nyarán lesz elérhető Ekko-val a főszerepben, a Song of Nunu pedig ősszel jelenik majd meg, Nunu-nak és a jeti barátjának a kalandjait ismerhetjük majd meg.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem tudom miért, de én azt hittem ők csak mobiljátékokat csinálnak.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Elég komoly felhozatalt villantottak.

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Igen szépen betáraztak játékokból!

válasz erre
The Mageseeker: A League of Legends Story
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tommy profilja