Advertisement

Egy véres polgárháborút dolgoz fel a nemrég kiszivárgott League of Legends spin-off rész

2023. január 13.
45.0061
Mikee profilja, adatai
Mikee
Idő előtt derült fény egy új League of Legends játékra, a The Mageseeker: A League of Legends Story című sztoriorientált kaland a véres demaciai polgárháborút dolgozza fel, egy, a MOBA-játékból ismerős karakter kerül majd a történet középpontjába.
Advertisement

A japán videojátékos portál, a Gematsu szúrta ki nemrégiben, hogy Dél-Koreában bejegyeztek egy új League of Legends kalandot, méghozzá The Mageseeker: A League of Legends Story címen, a játék leírása alapján pedig egy akciójátékról van szó. A sztori középpontjába a League of Legends egyik ominózus karaktere, Slyas kerül majd, a történet a véres demaciai polgárháborút fogja feldolgozni, amit pont a spin-off rész főhőse robbantott ki.

A játék leírása alapján a gépi ellenfelek mellett játékosok ellen is megküzdhetünk majd az online játékmódokban, érdekes módon már 12 éves kortól játszható lesz a spin-off epizód az erőszakos tartalmak ellenére. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy mikor is jelenik meg a The Mageseeker: A League of Legends Story, annyi biztos, hogy PC-re és konzolokra egyaránt ellátogat majd a nemrég bejegyzett kaland. Várjuk szeretettel!

Advertisement
2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 hete

ja azt hittem hirtelen, hogy egy igazi valós polgárháborúról van szó.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Micsoda sztorit tettek mögé.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt