Sorozat formájában tér vissza a The Medium című horrorjáték

2022. október 04.
29.8291
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Bloober Team egy blogbejegyzésben számolt be arról, hogy TV-sorozat készül a 2021-es horror játékukból, a The Medium-ból, a munkálatokba pedig egy másik videojáték adaptáció producere is becsatlakozott.

A Bloober Team misztikus horrorja, a The Medium még 2021-ben debütált és habár nem lett egy kiemelkedő alkotás, a borzongató atmoszférájával és az izgalmas sztorijával egy korrekt szórakozásnak bizonyult. Úgy tűnik, hogy alkotók szeretnének visszatérni a játék világába, a Platige Image csapatával közösen készítik majd el a The Medium adaptációját.

Tomasz Bagiński és a Bloober Team csapatának tagja, Piotr Babieno fogják majd irányítani a munkálatokat. Érdekesség, hogy Bagiński producerként egy másik videojáték-franchise adaptációjában is közreműködik, méghozzá a Netflixes The Witcher sorozatban.

Sok minden még nem derült ki a készülő projektről, a blogbejegyzés szerint a Netflix adaptációi, a Cyberpunk: Edgerunners és az Arcane című sorozatok nagy hatással voltak a készítőkre. Kíváncsian várjuk, hogy a játék médiuma, Marianna tér-e vissza majd a sorozatban, vagy egy teljesen új történetet mesélnek majd el az alkotók.
3 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nehogy átvariálja a Netflix... Mostanában nagy szokás mindent megváltoztatni az eredetihez képest.

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Na ez érdekesen hangzik! Csak ne basszák el.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nafene, jó alapanyag remélem jó is lesz!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt