Advertisement

Sok volt Diablo Immortal játékos inkább visszatér a Diablo 3-hoz

2022. július 10.
37.4691
marco profilja, adatai
marco
Miután rengeteg Diablo Immortal játékos hagyta ott a Blizzard legutóbbi RPG-jét a többség szerint lehúzós rendszer miatt, és a Diablo IV még elérhetetlen távolságban van, a franchise játékokra éhes rajongói most a Diablo 3 irányába fordultak.
Advertisement

Hamarosan érkezik ugyanis a 27. (huszonhetedik!!!) évad a játékba, ami a PTR szervereken július 12-től lesz elérhető, és szemlátomást rengeteg frissítést hoz majd a játékba a 2.7.4-es update-tel, és nem csak tartalmilag, de játékmentben is lesznek változások, így izzanak a Diablo fórumok, ahol nagyon sokan jelzik, hogy visszatérnek a játékhoz. Igaz, az oroszoknak már választási lehetőségük sincs.

Az Angelic Crucibles segítségével mindegyik osztálynak három megszentelt hatalma lesz, amelyek közül választhat. Például a barbár egy forgószéllel behúzza és megtartja a közeli ellenségeket, vagy épp a kalapács minden irányba szét tud csapni egyszerre, és minden hetedik karakterre lesújt.

De az új szezon egyéb változásai között szerepel az a képesség is, hogy alapértelmezés szerint hozzáférjen a kaland módhoz minden fiókban anélkül, hogy először be kellene fejeznie a kampányt. A frissítések sora persze itt nem áll meg, bővebb információkkal a patch notes szolgál.
Advertisement
4 hozzászólás

VaPe

9 hónapja, 6 napja

Patrik94 írta:
Pont le****ja a Blizzard, hogy éppen melyik játékukkal játszanak.
Nem hinném, Immortal a pénzgyár.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 6 napja

Pont le****ja a Blizzard, hogy éppen melyik játékukkal játszanak.

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 1 hete

Hát legalább ahhoz nem kellenek csilliárdok.

válasz erre

muki

9 hónapja, 1 hete

Nagyon nagy a lázongás a játék ellen, de azért ömlik be a milliárd folyamatosan.

válasz erre
Diablo III
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja