Pár hét múlva landol a Steamen a The Division 2

2022. december 24.
42.8791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Három évvel azután, hogy kizárólag a Ubisoft Connecten és az Epic Games Storeon elérhető, a The Division 2 hivatalosan is megérkezik a következő hónapban a Steamre, a hivatalos oldala már él és a megjelenés dátuma január 12.

A Ubisoft a közelmúltban, négy év kihagyás után megkezdte játékainak kiadását Steamen, az Assassins Creed Valhalla és az Anno 1800 már a hónap elején landolt ott, a tervek szerint a Watch Dogs Legion január 26-án lesz elérhető a Steamen. A The Division 2, tehát néhány héttel korábban csatlakozik és ez lesz a következő jelentős Ubisoft cím, amely elérhető a Steamen.

A Ubisoft még 2019-ben kötött megállapodást az Epic Games Store-al, amely lehetővé tette, hogy játékai kizárólag ott jelenjenek meg a Steam áruház helyett. November végén a cég bejelentette, hogy az új év előtt három játékból álló sorozat tér vissza a Steamhez és kiderült, hogy az Assasins Creed Valhalla december 6-án lesz elérhető, ezt követően jelentették be az Anno 1800-at, ami december 8-án tért vissza.

A játék Steam oldala szerint azok a játékosok, akik megvásárolják a végső kiadást, azok a The Warlords of New York kiegészítőt, nyolc exkluzív küldetést, The Elite Agent Pack-et, valamint exkluzív hangulatjelet és matricát kapnak az induláskor.

The Division 2 hivatalosan is megérkezik a következő hónapban a Steamre, a hivatalos oldala már él és a megjelenés dátuma január 12.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

VaPe írta:
Újra nagyot fog menni!
Most fog csak igazán! kacsintó smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Hát már rommá játszva, úgyhogy nekem oly mindegy...

válasz erre

Hentes

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Jobb később mint soha. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Újra nagyot fog menni!

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja