Megható módon emlékeznek Ken Blockra a GTA V játékosai

2023. január 05.
56.7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Grand Theft Auto V néhány felhasználója úgy gondolta, a játék számos autóját és Los Santos nyüzsgő utcáit arra használják, hogy tisztelegjenek Ken Block előtt, aki tragikusan hunyt el január 2-án egy motoros szánbalesetben.
Advertisement

A rali-karrierje és a különböző versenyjátékokban való szereplése mellett, - úgymint Need for Speed, Forza Horizon, DiRT, - Block YouTube-csatornájáról is ismert volt, ahol videókat készített a gymkhanáról, egy rendkívül fejlett vezetési stílusról. A 2014-ben kiadott Gymkhana Seven című videóban Block a los angelesi utcákon figyelemre méltó bravúrokat mutatott be, élete és karrierje előtt tisztelegve a Grand Theft Auto V játékosok egy része újraalkotta a Gymkhana Seven néhány pillanatát.

A videóban Block jellegzetes "Hoonigans" autóihoz hasonló kialakítású és színezésű járműveket használtak, egyik rajongó azt írta: "Ez csodálatos és több, mint egy nagyszerű emberhez illő. Ken, nyugodj békében." Ez egy részletes és rendkívül professzionálisan elkészített tisztelgés a néhai motorversenyző előtt, aki extrém sportokban is részt vett, mint például gördeszka és snowboard és megalapította a DC Shoes márkát.

Grand Theft Auto V néhány felhasználója úgy gondolta, a játék számos autóját és Los Santos nyüzsgő utcáit arra használják, hogy tisztelegjenek Ken Block előtt, aki tragikusan hunyt el január 2-án egy motoros szánbalesetben.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Menj már ez de komoly! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Megható.

válasz erre

zender

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Ez szép!

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja