Kijött a Senua's Saga: Hellblade II és Game Pass-szel is nekieshetünk

2024. május 21.
12.4881
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2017-es Senua's Sacrifice várva várt folytatását is felvették az Xbox Game Passbe az első napon induló címek közé, a Hellblade II folytatja a főszereplő Senua fizikailag és lelkileg is megterhelő útját, aki bosszút akar állni a vikingeken.

Az első játék a mentális problémák és a pszichózis magával ragadó és valósághű ábrázolása miatt úttörőnek számított, a Ninja Theory ideggyógyászokkal is együttműködött a fejlesztés során. A Senua's Saga: Hellblade II-t a The Game Awards 2019 eseményen jelentették be, és a 2024-es év egyik legjobban várt címe volt.

Végül a mai napon jelent meg PC-re, illetve Xbox Series X/S-re és már az Xbox Game Pass előfizetők is élvezhetik. Az első kritikák dicsérik a grafikát, a környezetet, a realisztikus animációkat és a hangokat, de a harc és a történet is pozitív véleményeket kapott.

4 hozzászólás

totyak

3 hete és 5 napja

Első vélemények alapján az előző résztől elmarad játékmenetben és gyakorlatilag játékidőben is. Ilyen 5-7 órákat írnak rá, meg sétaszimulátor, gyenge harcrendszer, stb. Kb első blikkre annyit is ér, hogy gamepassban egy hétvége alatt végigtolja az ember. Magyar felirat plusz pont.

válasz erre

muki

3 hete és 5 napja

Már nagyon tolnám. Ahogy lesz pár szabad órám esek is neki!

válasz erre

XTomiX0029

3 hete és 5 napja

Nem valami jó

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 5 napja

Hétvégén kezdem. Teszt lesz?

válasz erre
Senua's Saga: Hellblade II
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljaDav2377 profiljamarco profilja