Két hét alatt egymillió játékos iratkozott be a Two Point Campus egyetemére

2022. szeptember 02.
4.7741
Mikee profilja, adatai
Mikee
Csillagos ötös átlaggal vizsgázott eddig a Two Point Studio egyetemes szimulációs programja, elképesztően népszerű a gamerek körében a játék, röpke két hét alatt sikerült elérnie az egymillió játékost.
 

Ez azért is elképesztő teljesítmény, mivel a szarkasztikus humorú menedzsment szimulátor gyorsabban érte el a bűvös egymilliót, mint a közkedvelt elődje, a Two Point Hospital. A játék egy kis csúszással érkezett augusztusban, viszont úgy tűnik, hogy a játékosok hajlandóak voltak így is bizalmat szavazni a játéknak.

A Two Point Campus egy vicces menedzserjáték, amiben felépíthetjük és irányíthatjuk álmaink egyetemét. A kampuszok megtervezésétől a parkok, szabadidős helyek elhelyezéséig teljesen szabad kezet kapunk. Az épületek felhúzása mellett különféle kurzusokkal kell ellátnunk a játék során a tanulókat, hogy sikeresen teljesítsék az aktuális tanévet.

A Two Point Campus már elérhető PC, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch platformokon. Amennyiben ti is kedvet kaptatok az egyetemi élethez, olvasátok el a Two Point Campus-ról írt tesztünket!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 2 napja

*****nagy.

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 2 napja

Menő nagyon.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 napja

itt legalább nem gáz ha nem jársz be.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 napja

Az a keméééény!!!!

válasz erre

zender

1 hónapja, 3 napja

Megyek én is beiratkozom hátha szerzek diplomát

válasz erre
Two Point Campus
15.200 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja