Jövőre is számos újdonsággal vár majd minket a World of Warcraft: Dragonflight

2022. december 23.
5.9321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Felfedte a Blizzard a jövőbeli terveit a WoW legújabb kiegészítőjével kapcsolatban, 2023-ban is rengeteg újdonsággal bővül majd a World of Warcraft: Dragonflight, többek között új dungeonok, raidek, PvP területek, valamint új páncélok is érkeznek majd a WoW-ba.

A World of Warcraft: Dragonflight első szezonja alig pár napja rajtolt el, erre tessék, a Blizzard már a jövő évi terveit is felfedte nekünk. A 2023-as roadmap szerint néhány kisebb tartalmi bővítéssel, valamint két nagy frissítéssel gazdagodik majd jövőre az MMORPG.

A 10.0.5 patch elhozza nekünk a Trading Post-ot számos új ritka kozmetikai elemmel, emellett egy új terület is érkezik Primalist Tomorrow néven, a 10.0.7-es frissítés pedig új páncélokat és ünnepi eventeket hoz majd tavasszal. A nagy durranás viszont a tavasz végén illetve 2023 telén érkező 10.1-es és 10.2-es frissítések.

A két nagy tartalmi frissítés új zónákat, raideket, PvP módokat, Mythic+ dungeonokat, rengeteg egyéb újdonságot és javítást hoz majd magával. A kisebb tartalmakra is érdemes lesz majd figyelni, a négy kisebb patch az emberek és az orkok tematikus páncéljait hozza majd el, emellett különféle eventekre, ünnepi eseményekre is számíthatunk majd.

Jövőre is számos újdonsággal vár majd minket a World of Warcraft: Dragonflight - 2. kép


Nézd nagyban ezt a videót!World of Warcraft: Dragonflight, többek között új dungeonok, raidek, PvP területek, valamint új páncélok is érkeznek majd a WoW-ba.'>
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ebben is lesz tartalom évekig, abban biztos vagyok.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Ilyenkor úgy megjön a kedvem hozzá, de sajna már nagyon elengedtem..

válasz erre

VaPe

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Ejha, nem aprózzák el! meglepett smiley Lesz tartalom bőven.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Itt is a Mikulás, nem hiszem el. röhögő smiley

válasz erre
World of Warcraft: Dragonflight
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja