Januárban igazi nagyágyúkat húzhatnak majd be ingyen a PS Plus előfizetők

2022. december 28.
38.8511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A jövő év jól kezdődik majd a PS Plus előfizetői számára, a Sony közzétette ugyanis a januári kínálatot, három játékot is ingyen behúzhatnak majd az előfizetéses szolgáltatás használói, az ingyenes címek között pedig két igazi nagyágyút is találunk majd.

A Sony egy blogposztban erősítette meg azt, hogy január 3-tól milyen játékokhoz férhetnek majd hozzá a PlayStation Plus előfizetői. Kapásból három játékot is bezsákolhatunk majd ingyen, a nagy durranás a 2019-es akció-kaland, a Star Wars Jedi: Fallen Order, amely egy jedi-tanonc, Cal Kestis kalandjait követi majd nyomon A sithek bosszúja eseményeit követően. A fénykardos móka hamarosan folytatással bővül, szóval nem árt pótolni az első részt.

A második cím a Bethesda online szerepjátéka, a Fallout 76, ami a botrányos rajtot követően kezd végre magára találni. A nyílt világú kaland mindenképpen ajánlott a Fallout-játékok rajongói számára, természetesen ne feledkezzünk meg a harmadik ingyenes játékról, az Axiom Verge 2-ről, ami egy pixelgrafikus utazásra kalauzol el minket. A friss kínálat január 3-tól élesedik, január 2-ig még tolhatjuk a decemberi PS Plus ingyenes játékaival.

4 hozzászólás

muki

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Na ez azért annyira nem rossz!

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Erős felhozatal.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Plushoz képest ez elég jó! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

Fallout 76? meglepett smiley Ajjaj. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja