Hangulatos kedvcsinálóval debütált konzolokon és PC-n a The Entropy Centre

2022. november 04.
5.1301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az érdekes mechanikákkal operáló puzzle-platformer kaland, a The Entropy Centre már elérhető konzolokon és PC-n, a Playstack csapata pedig egy ütős launch trailerrel foglalta össze, hogy milyen kalandok is várnak majd ránk az elhagyatott űrállomáson.

Igazából a The Entropy Centre minket már a bejelentést követően megvett kilóra, hiszen a beszélő fegyver és az időmanipulációs játékmechanika már elsőre is meggyőzőnek tűnt. Szerencsére a csapat tartotta magát az eredeti tervekhez, csúszás nélkül, az előre bejelentett időpontban meg is jelent a puzzle-platformer FPS.

A sikeres Steam NextFest debütálást követően végre a The Entropy Centre végleges verziója is kipróbálható, nyakatekert puzzle-feladványokat fogunk megoldani egy szabadon bejárható sci-fi környezetben, miközben egyedüli túlélőként próbálunk választ találni az elhagyatott űrállomás és a földi kihalási hullám rejtélyére.

Az ASTRA névre hallgató fegyverünkkel tudunk majd tárgyakat mozgatni és az időt manipulálni, miközben próbálunk eljutni az Entrópiaközpont magjába. A The Entropy Centre már elérhető PC-n, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Entropy Centre már elérhető konzolokon és PC-n, a Playstack csapata pedig egy ütős launch trailerrel foglalta össze, hogy milyen kalandok is várnak majd ránk az elhagyatott űrállomáson.'>
5 hozzászólás

Tommy

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Enniyért én teszek vele egy próbát!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Felfrissített Portal. De nekem bejön. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Tök jó kis FPS ez.

válasz erre

zender

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Nem rossz nem rossz, de nagyon erős mezpnybe érkezett. Én várok a vásárlással.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Kegyetken jól néz ki!

válasz erre
The Entropy Centre
10.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja