Hangulatos előzetessel debütált a Back 4 Blood legújabb kiegészítője

2022. december 07.
4.9771
Mikee profilja, adatai
Mikee
Új DLC-vel bővült a zombis lövölde, a Back 4 Blood, egy vadiúj előzetesben csodálhatjuk meg a vérfrissítést, az új kiegészítő többek között egy új karaktert, játékmódot, valamint egy rakás új kinézetet, kiegészítőt, kártyát és fegyvert is hozzáadott a játékhoz.

Tartotta magát az eredeti tervekhez a Turtle Rock Studios csapata, a tegnapi napon elrajtolt a Back 4 Blood legújabb tartalmi csomagja, a River of Blood. Többek között egy új Cleaner, Tala is bekerült a játékba, aki egy barátságos Ridden Tallboy-jal, Jeffel a társaságában debütált a lövöldözős programban.

Az új hős mellett érkezett egy Trial of the Worm névre hallgató PvE játékmód, amiben Supply Pontokat gyűjtünk majd, a kihívásra vágyók pedig feljebb is tekerhetik a nehézséget a Corruption Modifierek hozzáadásával. Új kinézetek, 8 exkluzív karakterskin és 12 exkluzív fegyverskin, valamint új fegyverek, kiegészítők és kártyák is érkeztek a frissítéssel.

A River of Blood DLC külön is megvásárolható, valamint elérhető az Annual Pass részeként. További jó hír, hogy a Holiday Event visszatért a játékba, egészen január 4-ig ünnepi dekorációk érhetőek el a bázison, emellett karácsonyos emblémákat, fegyverskineket, sprayeket és ünnepi skineket is bezsákolhatunk a Back 4 Blood-ban.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 26 napja

Nagyon komoly a dara!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 27 napja

Ez komoly frissítés!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 27 napja

Ez a természettudományi múzeum az elején de kemény.

válasz erre
Back 4 Blood
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt