Hamarosan jön a The Witcher 3: Wild Hunt újgenerációs frissítése fizikai kiadásban

2023. január 07.
34.3691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update múlt hónapban való megjelenését követően a CD Projekt Red megerősítette, hogy a fizikai kiadás még ebben a hónapban megérkezik PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, a rajongók legnagyobb örömére.

A lemezes verzió tartalmazza majd az alapjátékot, valamint a Hearts of Stone és a Blood and Wine kiegészítőket, ezeken kívül a játékhoz eddig megjelent összes DLC és frissítés része lesz ennek a kiadásnak. Így ez magában foglalja a nemrégiben kiadott következő generációs frissítést is, amely több tucat vizuális, teljesítménybeli és technikai fejlesztéssel bővítette a játékot - a next-gen változatot a Game Channel is tesztelte.

Egyelőre a fizikai megjelenés ára és pontos megjelenési dátuma nem ismert, de figyelembe véve azt a tényt, hogy nem adnak hozzá semmilyen új tartalmat ehhez a kiadáshoz, nem kerülhet sokba. A jelentések szerint az ár 30 és 35 dollár között mozoghat (11-13 ezer forint), ami ahhoz képest nem rossz, hogy jelenleg még a digitális változatot is 49,99 dolláros áron (18.500 forint) árulják, nem számítva a különböző kedvezményeket.
The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update múlt hónapban való megjelenését követően a CD Projekt Red megerősítette, hogy a fizikai kiadás még ebben a hónapban megérkezik PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, a rajongók legnagyobb örömére.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Azért ez még így is elég drága.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Helyes, az online boltoktól kiráz a hideg.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Anniyért nem rossz egyébként.

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja