Advertisement

Hamarosan érkezik az Assassin's Creed Valhalla következő frissítése

2022. szeptember 26.
29.2281
Mikee profilja, adatai
Mikee
Továbbra sem hagyja magára a Ubisoft a legutóbbi vikinges kalandot, az Assassin's Creed Valhallát, a nyílt világú szerepjátékhoz hamarosan új tevékenységek, események és friss tartalmak is érkeznek.
Advertisement

Az idei Ubisoft Forward előadáson jelentette be a Ubisoft, hogy a 2020-as Assassins Creed Valhalla még kap egy utolsó, nagyobb tartalmi frissítést. Az 1.6.1-es update szeptember 27-én, tehát már holnap élesedik, a méretes, közel 10GB-os frissítés pedig rengeteg újdonságot, új eseményt és tartalmat ad hozzá a vikinges kalandhoz.

Az új frissítés lezárja az Assassins Creed Valhalla korábbi történetszálát, a Tombs of the Fallen DLC sztoriját folytathatjuk majd. Egy új épület is érkezik Ravensthorpe-ba, a Rune Forge lehetővé teszi, hogy rúnáinkat teljesen személyre szabjuk. Érkeznek továbbá az új Tombs of the Fallen dungeonök, amik új puzzle feladványokat és ritka tárgyakat rejtenek.

Október 20-án pedig érkezik a Oskoreia fesztivál a Valhallába, amely során korlátozott ideig elérhető tevékenységeken vehetünk részt, cserébe értékes jutalmakat zsákmányolhatunk. Az új frissítésben emellett némi bugfix is helyt kapott, a csomag pedig teljesen ingyenesen lesz elérhető holnaptól, szóval a következő Assasin's Creed részig lesz még bőven tennivaló.

Advertisement
1 hozzászólás

Moby Dick

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jó kis frissítés lesz.

válasz erre
Assassin's Creed Valhalla
10.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profilja