Itt van minden, ami a Ubisoft Forward 2022 előadáson történt

2022. szeptember 11.
100.2811
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Ubisoft idén szeptemberre tolta a szokásos nyári Ubisoft Forward eseményét, ezúttal a főszerepben az Assassin's Creed franchise került, de persze egyéb izgalmas bejelentésekre is sor került az előadás alatt. A francia játékfejlesztő óriástól majdnem minden fontosabb franchise szerepeltette magát az élő show során, a játékok mellett pedig a különféle life service szolgáltatásokra és sorozatokra is jutott ideje mesélni a franciáknak.


A rengeteg bejelentésben, előzetesben könnyen el lehet veszni, szóval ezért mi pontokba szedtük az összes fontosabb infót, ami érdekelhet titeket, a fontosabb traliereket, előzeteseket pedig eléritek majd az adott linkre kattintva. A Ubisoft nagy bejelentései előtt tartott egy kis felvezetést, ahol néhány kisebb volumenű újdonságot jelentettek be.

Íme néhány:

A For Honor legújabb frissítése, a The Demon Dagger szeptember 15-én startol
Érkezik a The Crew 2-höz a Dominion Frozen Episode 2 frissítés szeptember 14-én
Az Anno 1800-hoz új kiegészítő érkezik New World Rising néven
Hamarosan indul egy fejlesztői podcast és a Ubisoft Gameplan nevű tudástár

A műsort az őrült nyulak nyitották meg, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope idén október 20-án érkezik, kizárólag Nintedo Switchre. Mutattak egy keveset fejlesztők a játékmenetből, az új eszközökből és az átalakított harcrendszerből, emellett az is megtudtuk, hogy a stúdió egyik leghíresebb karaktere, Rayman is csatlakozni fog a nyulakhoz.




Már a horizonton van a kalózos Skull and Bones, nyakunkon a megjelenés, ennek örömére friss előzeteseket mutattak a játékból. Betekintést nyerhettünk a hajók különböző testreszabásába, emellett a harcokat és a játékon belüli kereskedőhelyet, a The Helmet is tüzetesebben megnézhettük az új trailerekben.




Új frissítésekkel bővül a Tom Clancy's The Division 2. Idén még két szezon indul, a tízedik szeptember 15-én, a tizenegyedik pedig majd télen. Az új szezonban a True Sons vezetőjét, Peter Andersont kell majd kiktatnunk. Az ingyenes epizódról, a The Division Heartlandról is szó esett.

Egy amerikai kisvárosban, vidéki környezetben fog játszódni, Silver Creekben, vadiúj karakterek és képességek közül választhatunk majd. A története kapcsolódik a Division univerzumhoz, de mégis egyedi, különálló rész lesz. A mobilos spin-off epizód, a The Division Resurgence is kapott egy Dark Zone-ra fókuszáló friss előzetest.


Az ingyenes extrémsportos játék, a Riders Republic új tartalmakkal fog bővülni hamarosan, bekerül a Vans márka, szeptember 14-én rajtol el az új, immáron negyedik szezon új BMX bringákkal.


A nyaktörő pályáiról ismert Trackmania hamarosan a PC után a konzolokra is ellátogat, 2023 elején elérhető lesz már a versenyzős játék Xbox Series X/S, PS5, Google Stadia és Amazon Luna platformokon is.


Idén sem maradunk tánc nélkül, a Just Dance 2023 érkezik Xbox Series X/S, PS5 és Switch konzolokra megújult felhasználó felülettel és új multiplayer módokkal. Természetesen frissítések tömkelege fog érkezni hozzá a későbbiekben.


Az idén harmadik születésnapját ünneplő Ubisoft+ előfizetéses szolgáltatás október 10-ig ingyenesen használható PC, Google Stadia és Amazon Luna platformokon, több mint 100 Ubisoft címmel tudunk majd játszani ingyen, amennyiben van előfizetésünk.


Tovább folytatódik a Mythic Quest sorozat, aminek 3. évadát egy új előzetessel reklámozták. Továbbra is az Apple TV+-on lesznek elérhetőek az indie játékfejlesztők mindennapjait bemutató epizódok.


Mobiljátékos fronton is erős volt az előadás, három exkluzív mobiljátékot készít a Ubisoft a Netflix számára. Emellett bemutatkozott a mobilos Rainbow Six Siege, aminek a zárt bétája szeptember 12-től kezdődik. A mobilos verzióban a nagytestvérhez hasonlóan 5v5 csatákat vívhatunk majd online.


A sort az Assassin's Creed szegmens zárta, na itt aztán ömlöttek ránk a friss infók. Végre bejelentésre került a régóta pletykált bagdadi epizód, az Assassin's Creed Mirage. Kiderült, hogy az Assassin's Creed Infinity egy platform lesz, ami összeköti a különböző Assassin's Creed játékokat.

Bemutatkozott a japán középkorban játszódó Codename Red, emellett a boszorkányos Assassin's Creed: Codename Hexe teaserét is láthattuk végre. A mobilokon sem maradunk orgyilkosok nélkül, a Codename Jade névre hallgató nyílt világú kaland az ókori Kínába kalauzol el majd minket. Az Assassin's Creed: Valhalla sem marad tartalom nélkül, érkezik egy utolsó, ingyenes bővítmény, ami lezárja majd a történetet.


Ez volt hát az idei Ubisoft Forward, kíváncsian várjuk, hogy nektek hogyan tetszett a francia kiadó prezentációja, a kommentek között írjátok majd meg nekünk, hogy melyik bejelentett címet várjátok a legjobban.
8 hozzászólás

muki

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Lövöldözős Mariót nem tudom megszokni. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Komoly felhozatal, de a legvárósabb a Trackmania!!! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Rainbow Six Mobile igen durca, Ubisoft+ meg várható volt, már mindenkinek van ilyen szolgáltatása, nem akarnak kimaradni. mosolygó smiley

válasz erre

Mikee

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

fighterlaci írta:
Tudtam én hogy nem kell néznem élőben. röhögő smiley Na, hozom a chipset.
Persze, megtettem én helyetted. Igazán nincs mit. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Hát unatkozni nem fogunk! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Tudtam én hogy nem kell néznem élőben. röhögő smiley Na, hozom a chipset.

válasz erre

Mikee

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Mordorer írta:
Komolyan odatették bazd. De hogy a skull and bones még mindig csak ott tart hogy videókat nézegetünk, már elég gáz. röhögő smiley
Szerintem átok ül rajta. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Komolyan odatették bazd. De hogy a skull and bones még mindig csak ott tart hogy videókat nézegetünk, már elég gáz. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja