George R. R. Martin az új DLC-vel már nem tett hozzá újat az Elden Ring világához

2024. február 25.
13.4101
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Elden Ring rendezője, Hidetaka Miyazaki egy interjúban megerősítette, hogy George Martin nem írt semmi újat a Shadow of the Erdtreehez, de a bővítmény világa és a története természetesen arra épül, amit az alapjátékhoz létrehozott.

Miután kiderült az együttműködés még jó pár évvel ezelőtt, George R.R. Martin elárulta, hogy leginkább a Lands Between világának felépítéséért és történelméért volt felelős. Most, hogy a Shadow of the Erdtree DLC-t bemutatták és a megjelenési dátumot is kapott, ugyanez a téma felmerült, miszerint az író hozzájárult-e a bővítményhez.

Hidetaka Miyazaki, a játék rendező a Famitsunak elmondta, bár semmi újat nem csinált hozzá Martin, mégis az alapjátékhoz készített világépítésén alapul a bővítmény. Hozzátette, amit a FromSoftware ezúttal készített, azt "abból az inspirációból hozták létre, amit a fő játék mitológiájából merítettek".

Vagy a japán fordítás volt bonyolult, vagy Miyazaki fogalmazása, de a lényeg, hogy George R.R. Martin nem írt semmi újat és nem is vett részt különösebben a Shadow of the Erdtree munkálataiban, de a DLC története, világa és karakterei mind az ő, az alapjátékhoz készített világépítésén alapulnak.
Elden Ring rendezője, Hidetaka Miyazaki egy interjúban megerősítette, hogy George Martin nem írt semmi újat a Shadow of the Erdtreehez, de a bővítmény világa és a története természetesen arra épül, amit az alapjátékhoz létrehozott.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja,

Így szokott ez lenni, a Star Trek sem sokáig volt Gene Roddenberry kezében, hamar átvették alternatív írók.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja,

Elég ha utalják neki a zsét. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 napja

A lényeg hogy a minőség megmaradt.

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja