Pontos megjelenési dátumot kapott az Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC-je

2024. február 21.
4.7601
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bandai Namco és a From Software a mai napon közzétette az Elden Ring várva várt bővítményének, a Shadow of the Erdtreenek a debütáló trailerét, a DLC új történetet, világot és mélyebb RPG funkciókat fog bevezetni.

Természetesen szükségünk lesz hozzá az alapjátékra, a bővítmény többfajta kiadásban is érkezik, az ára pedig 15 ezer forintnál kezdődik. A lent megtekinthető trailer azt is megerősíti, hogy a DLC 2024. június 21-én jelenik meg PS5-re, PS4-re, Xbox Onera, Xbox Series X/S-re és PC-re.

A hivatalos honlap szerint Empyrean Miquella vezetésével az Árnyékföldre hívnak bennünket, az Erdfa által elfedett helyre, ahová Marika istennő először tette be a lábát - itt sötét titkokat fedezhetünk fel. A bővítmény új fegyvereket, felszereléseket, fegyverkészségeket és mágiát ad hozzá, amelyek nem találhatók meg az alapjátékban, valamint új ellenségeket, boss-összecsapásokat és cselekményszálakat.

Nézd nagyban ezt a videót!Elden Ring várva várt bővítményének, a Shadow of the Erdtreenek a debütáló trailerét, a DLC új történetet, világot és mélyebb RPG funkciókat fog bevezetni.'>
1 hozzászólás

muki

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hu, az még odébb van! meglepett smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja