Friss részleteket tudtunk meg a The Lord of the Rings - Gollum című Gyűrűk ura játékról

2020. január 06.
9.4711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A tavalyi év elején jelentette be a Daedalic Entertainment, hogy készül a The Lord of the Rings - Gollum című akció-kalandjátékuk, amiben A gyűrűk ura Gollamja kerül a rivaldafénybe - most erről a projektről kaptunk néhány friss infót.

Martin Wilkes designer osztotta meg a friss részleteket, miszerint például úgy fognak tudni iránymutatást adni a játékosnak, hogy azt bármiféle különösebben indikátorral jelezni kéne, hiszen Gollam jelleméből adódóan folyton beszélni fog magában, amiből leszűrhetjük, merre van a cél.

Továbbá azt is elhintette, hogy fejezetenként közel 3-4 nagy döntési pontunk lesz, ahol választanunk kell, hogy Szméagolra vagy Gollamra hallgatunk, azonban a végső ponton nehéz lesz majd dönteni, hiszen ha például végig Gollam javaslatait fogadtuk meg, akkor nem lesz olyan könnyű Szméagol tervét megvalósítani.

Annyit még tudunk, hogy a Nazgulok fontos szerepet játszanak majd, de egyelőre ennyi a friss infó. A játék megjelenése 2021-re várható PC-re és a következő generációs konzolokra. Az imént sorolt infókat az Edge magazin 241. számában publikálták.
készül a The Lord of the Rings - Gollum című akció-kalandjátékuk, amiben A gyűrűk ura Gollamja kerül a rivaldafénybe - most erről a projektről kaptunk néhány friss infót.'>
3 hozzászólás

Tommy

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Oké, figyelnek a részletekre, de remélhetőleg a játékmenet is jó lesz. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Tehát lemodellezik a szereplőt, ezt így is kell!

válasz erre

VaPe

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Most hallok erről a játékról először, de máris várós lett! mosolygó smiley

válasz erre
The Lord of the Rings - Gollum
19.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja