The Lord of the Rings - Gollum néven készít játékot a Daedalic A gyűrűk ura alapján

2019. március 25.
4.6951
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha a Monolith-féle Shadow of Mordort és Shadow of Wart nem vesszük számításba, akkor sajnos konstatálnunk kell, hogy nemigen vagyunk elkényeztetve minőségi Gyűrűk ura játékadaptációkkal.

Most ezen kíván változtatni a Daedalic, ugyanis bejelentették a The Lord of the Rings - Gollumot, amely Gollamra/Szméagolra helyezi a fókuszt egy akció-kalandjáték keretein belül. A projekt azt az időszakot fogja felölelni, amikor Szméagol rátalál a gyűrűre, majd onnan szépen nyomon követhetjük az átalakulását Gollammá, míg nem elérünk a filmből már jól ismert vulkános felvonáshoz.

Bár a sztoriját többé-kevésbé már ismerjük, a Daedalic új részletek és események megismerését ígéri. Egyelőre csak PC-s kiadványról szól a fáma, illetve majd azokra a konzolokra jön, amik a megjelenéskor éppen relevánsak lesznek, a fejlesztők állítása szerint. Ebből kifolyólag még premierdátumunk sincs, de annyit elmondtak azért, hogy nincs miért aggódnunk, hűek maradnak a játékkal Tolkien univerzumához.
3 hozzászólás

miertkellettaregbevezetes

6 hónapja, 6 napja

Nagy kár hogy amiből atom rpg-ket lehetne gyártani foscsira lesz megint.. Daedalic meh

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 6 napja

Akkor a kis drágaság is feltűnik majd?!

válasz erre

totyak

6 hónapja, 6 napja

Látatlanban, szinte nulla infóval borítékolom, hogy zseniális lesz. Daedalic jelenleg a kalandjátékok királya (szerintem)

válasz erre
The Lord of the Rings - Gollum
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljagery1113 profiljaAthos99 profiljaWickedSick profiljawazko profiljaManiac profilja