Advertisement

Friss kedvcsinálóval jelentkezett a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

2023. január 23.
4.6881
Mikee profilja, adatai
Mikee
Új előzetessel jelentkezett a népszerű asztali táblajátékon alapuló filmadaptáció, a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, a legújabb kedvcsináló alapján pedig humorból nem lesz hiány a különféle szörnyek és boszorkányok mellett.
Advertisement

Már nem is kell olyan sokat várnunk és a mozikban is megcsodálhatjuk a Chris Pine, Hugh Grant és Michelle Rodriguez főszereplésével érkező D&D-s filmadaptációt, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület március végén debütál a mozikban. A Paramount természetesen a premierig nem tétlenkedik, egy új előzetest hoztak el nekünk. A legutóbbi videójuk után, ami a kulisszák mögé kalauzolt el minket, ezúttal a humoros jelenetek kerültek a középpontba.

Vicces jelenetekből és komikus pillanatokból nem lesz hiány, a film az eddig látottak alapján nem akarja magát véresen komolyan venni. Emellett a klasszikus szerepjátékos hangulatot is igyekeznek megragadni az alkotók, reméljük, hogy a nosztalgikus érzések a mozivásznon is visszaköszönnek majd! A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves érkezése már nincs is olyan messze, március 31-én debütál a mozikban az adaptáció.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 1 hete

Nem tűnik rossznak!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete

Amúgy hangulatos cucc.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete

Hát engem továbbra sem győzött meg..

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljamarco profilja