Ezeket tudjuk az idén érkező Call of Duty: Black Ops 6-ról

2024. május 24.
4.7661
Botyi profilja, adatai
Botyi
Végre eljött az idő: megerősítették, hogy az idei Call of Duty az Xbox Games Showcase programjának részeként bemutatkozik, tegnap pedig már az első teasert is közzétették és kiderült a hivatalos címe is.

A rajongók már május 15-én kiszúrták a Sally pisztolyt a Warzoneban, amely először az eredeti Black Ops dobozképén szerepelt. A csapat TheTruthLies weboldala május 22-én indult el, egy interaktív televízióval, amelyen több csatornát lehet végigpásztázni és a jövőben további tartalmak kerülnek fel.

Csütörtökön megerősítették, hogy a Microsoft nyári bemutatóját tényleg egy Black Ops 6 Direct követi majd, amely "az első mélyreható pillantást engedi a teljesen új játékmenetre" június 9-én. Nagy az esélye annak is, hogy itt kapjuk meg a Black Ops 6 megjelenési dátumát és arról is szó lehet, hogy a cím az első napon bekerül-e a Game Passbe.

Ami a címadást illeti: volt némi spekuláció, hogy Black Ops Gulf War lesz, de az Activision valami sokkal egyszerűbbet választott. Továbbá nem hagytak ki egyet sem a felsorolásból, a Black Ops 5 technikailag a 2020-as Call of Duty: Black Ops Cold War volt, amely nem sorszámmal, hanem alcímmel jelent meg.

Nézd nagyban ezt a videót!bemutatkozik, tegnap pedig már az első teasert is közzétették és kiderült a hivatalos címe is.'>
5 hozzászólás

zender

3 hete és 2 napja

Lassan megéri ez a Game Pass esküszöm. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

3 hete és 2 napja

És hol fog játszódni? Mert azt mondjuk sehol nem találom. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 2 napja

Milyen tud lenni egy lövöldözős játékban a teljesen új játékmenet? meglepett smiley

válasz erre

Hentes

3 hete és 3 napja

Nagyon kemény hogy rögtön game passos lesz! mosolygó smiley

válasz erre

muki

3 hete és 3 napja

Pedig azt hittem kamu a tegnapi szivárgás. mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 6
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja