Élőszereplős kedvcsinálóval hangolódhatunk a hamarosan érkező The Callisto Protocol-ra

2022. november 25.
5.7701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egyre közelebb kerülünk a The Callisto Protocol megjelenéséhez, a Striking Distance Studios pedig egy igencsak hangulatosra sikeredett élőszereplős előzetessel érkezett, ami garantáltan meghozza a kedvet a hamarosan érkező túlélőhorrorhoz.

A The Callisto Protocol ugyan már megkapta már egy hete a beharangozó launch előzetesét, ez azonban nem gátolta meg abban a fejlesztőket, hogy egy vadiúj élőszereplős kedvcsinálót hozzanak a Dead Space szellemi örökségét hordozó játékhoz. A friss előzetes ügyesen megidézi a The Callisto Protocol képi világát és hangulatát, igazából mi egy egész estét filmet is szívesen megnéznénk ebből, úgyis hiány van normális Alien-filmekből a piacon.

Az új kedvcsináló pont jókor érkezett, hiszen sikeresen feledtette velünk a tényt, hogy a készítők rengeteg DLC csomagot terveznek a játékhoz, extra halálanimációkért is fizethetünk majd külön. Bízunk benne, hogy ettől függetlenül nem vall majd szégyent a The Callisto Protocol, ami néhány napon belül, december 2-án fog megérkezni PC-re, valamint PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series S|X konzolokra.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Callisto Protocol megjelenéséhez, a Striking Distance Studios pedig egy igencsak hangulatosra sikeredett élőszereplős előzetessel érkezett, ami garantáltan meghozza a kedvet a hamarosan érkező túlélőhorrorhoz.'>
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Wooooow!!!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Kegyetlen hangulatos!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Ez ütős lesz az biztos!

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Ahhh de nagyon jó.

válasz erre
The Callisto Protocol
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja