Advertisement

Egy MMORPG-vel bővülhet a közeljövőben a Horizon-játékok univerzuma

2022. november 09.
34.8081
Mikee profilja, adatai
Mikee
Érdekes pletykák láttak napvilágot a napokban, egyes források szerint a Sony összefogott a dél-koreai NCSoft csapatával, közösen fognak készíteni egy többjátékos, nyílt világú MMORPG játékot, ami a Horizon-univerzumban fog játszódni.
 

Felpörögtek az események a Horizon háza táján, hiszen a Forbidden West első nagyobb kiegészítője és a felújított Horizon Zero Dawn mellett számos egyéb projekt is készül a robotdínós játék univerzumában. A dél-koreai MTN információi szerint további Horizon-címekre is számíthatunk, ugyanis a Sony és az NCsoft közös együttműködésbe kezdett.

Az első közös projektjük a Project H-ként emlegetett MMO, ami a Horizon univerzumában fog majd játszódni. Az NCSoft számára nem idegen az MMORPG-k világa, hiszen korábban már a Guild Wars és a Lineage című fantasy szerepjátékok fejlesztésében is részt vettek.

A játék még nagyon korai fázisban lehet, az NCSoft jelenleg is keres kollégákat a projekt elindításához. Mindenesetre nagy a mozgolódás a francise háza táján, készül ugyanis egy VR-os spin-off rész Horizon Call of the Mountain címmel, sőt, még egy élőszereplős Netflixes Horizon Zero Dawn sorozat is várható valamikorra.
4 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 2 napja

Az igggeeeeen!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 2 napja

Az igen! Érdekes irány lenne, de nekem már az ötlet is bejön!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 napja

Az igen, élném!

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 2 napja

Na ez érdekesen hangzik!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja