Egy MMORPG-vel bővülhet a közeljövőben a Horizon-játékok univerzuma

2022. november 09.
34.9521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Érdekes pletykák láttak napvilágot a napokban, egyes források szerint a Sony összefogott a dél-koreai NCSoft csapatával, közösen fognak készíteni egy többjátékos, nyílt világú MMORPG játékot, ami a Horizon-univerzumban fog játszódni.

Felpörögtek az események a Horizon háza táján, hiszen a Forbidden West első nagyobb kiegészítője és a felújított Horizon Zero Dawn mellett számos egyéb projekt is készül a robotdínós játék univerzumában. A dél-koreai MTN információi szerint további Horizon-címekre is számíthatunk, ugyanis a Sony és az NCsoft közös együttműködésbe kezdett.

Az első közös projektjük a Project H-ként emlegetett MMO, ami a Horizon univerzumában fog majd játszódni. Az NCSoft számára nem idegen az MMORPG-k világa, hiszen korábban már a Guild Wars és a Lineage című fantasy szerepjátékok fejlesztésében is részt vettek.

A játék még nagyon korai fázisban lehet, az NCSoft jelenleg is keres kollégákat a projekt elindításához. Mindenesetre nagy a mozgolódás a francise háza táján, készül ugyanis egy VR-os spin-off rész Horizon Call of the Mountain címmel, sőt, még egy élőszereplős Netflixes Horizon Zero Dawn sorozat is várható valamikorra.
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 6 hónapja

Az igggeeeeen! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja

Az igen! meglepett smiley Érdekes irány lenne, de nekem már az ötlet is bejön! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Az igen, élném! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Na ez érdekesen hangzik! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja